Eksempler fra spillet

Eksempler fra spillet

Idéen bag

Iværksætterspillet er et spil og workshop værktøj, som fokuserer på scenarier og diskussion vedrørende iværksætteri og virksomhedsdrivelse.

Idéen er opstået på baggrund af de mange samtaler med virksomheder vi, NOVI, møder i vores hverdag. Spillet opstiller en masse dilemmaer man som virksomhedsejer kan blive mødt med, og spillet skal derfor udfordretankegange og hjælpe deltagerne til at tænke i andre baner og løsninger, så virksomheder kan stå stærkere og fornyet i fremtiden.

God fornøjelse!

Bestil Iværksætterspillet!

Ønsker du at bestille Iværksætterspillet bedes du udfylde nedenstående formular. Herefter vil du modtage en mail med en ordrebekræftelse.

Iværksætterspillet koster 279,- inkl. moms og fragt. (223,20 ex. moms)
Hvem er novi?

NOVI åbnede i 1989, på baggrund af et ønske om, at koble forskningsmiljøet på Aalborg Universitet (AAU) med erhvervslivet, og leje lokaler ud til virksomheder, der udsprang af AAU, og stadig havde stor kontaktflade til AAU. Et par af virksomhederne, der var med til at presse på for at danne NOVI, bor her stadig i dag (f.eks. PDM Technology).

Navnet NOVI står for Nordjyllands Videnpark - en reference som nogle stadig bruger. I dag bruger vi mest den latinske reference, hvor NOVI betyder “Ny” - ny viden, nye ideer osv.

NOVI er en fond og vores eventuelle overskud må kun bruges til erhvervsfremmende tiltag. Derfor er vores primære formål også, at styrke erhvervslivet i Nordjylland, og i samarbejde med AAU og andre samarbejdspartnere, skabe de bedste betingelser for at huse nye iværksættere og fremme erhvervsmiljøet. Derfor åbnede vi i februar 2019 et iværksættermiljø til de yngre og spirende StartUp’s i Nordjylland. Dette hus hedder GrowAAL by NOVI og er idag udvidet med endnu en bygning i Aalborg, så GrowAAL-konceptet nu består af 2 huse med ca. 100 Startup’s tilsammen.

I alt bor der i NOVI og GrowAAL ca. 250 virksomheder med alt mellem 1 og 150 medarbejdere. Den overvejende del beskæftiger sig indenfor teknologi.

NOVI har fra 1989 til 2018 opført 9 bygninger på 4 adresser og vi planlægger yderligere nye byggerier. Alle bygninger har forskellige profiler alt efter om der bor store eller små virksomheder, og hvad de arbejder med.

Fun facts

I NOVI og GrowAAL er der udstedt ca. 2250 adgangskort, der afholdes årligt 12.672 møder i de fælles mødelokaler og der bruges 32.832 ruller toiletpapir.

Følg novi her

        

NOVI - Niels Jernes Vej 10 - 9220 Aalborg Ø