NOVI

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 9635 4500

NOVI Forskerpark rummer ca. 100 virksomheder, hvoraf størstedelen er højteknologiske. De har alle adgang til NOVIs dynamiske full-service miljø.


Virksomhederne er fordelt på 43.000 kvm. og 3 lokationer i Aalborg Ø, et område i rivende udvikling. Vores seneste kontorbyggeri ligger lige overfor det fremtidige nye supersygehus, og vi er nabo til Aalborg Universitet.

Virksomheder der vælger at bo i NOVI har fra 1-250 medarbejdere. De mindre virksomheder har ofte kontor tæt på andre af samme størrelse, og de har meget gavn af hinanden. De større virksomheder er fortrinsvis samlet i lejemål i et mere selvstændigt miljø.

16
jan.
NOVI NewTech legatet - nu går dommerne i gang!

Så er alle dette års ansøgninger kommet, og dommerkommitteen går i gang med at udvælge de bedste forretningsideer til pitch. Alle studieretninger på AAU kan søge NOVI NewTech legatet, og man kan vinde 300.000 kr. til realisering af en forretningsidé.

Læs hele nyheden

11
jan.
NOVI udgiver iværksætterhistorier

”10 uvurderlige tilfældigheder & hvordan de blev en succes.” Vi har samlet 10 gode og ærlige iværksætterhistorier fra Nordjylland, som inspiration til alle der drømmer om at blive iværksættere eller bare er nysgerrige for at høre, hvordan det mange gange er tilfældigheder der skaber de store succeser. De ti iværksættere du kan møde er: ManiPine, Brandheroes, Lyras, Tasklet Factory, Debito, netIP, Atira/Thomas Jørgensen, CompanYoung, Luksusbaby og AskCody. Vi glæder os rigtig meget til at dele bogen med dig.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: