Gå til indhold

Om GrowAAL CITY

Vores fornemste opgave er at understøtte din virksomhed med de allerbedste rammer, faciliteter og rådgivningsmuligheder, så du blot skal koncentrere dig om virksomhedens udvikling.

GrowAAL CITY er et stort kontorfællesskab og iværksættermiljø i hjertet af Aalborg.

GrowAAL CITY danner rammen om din virksomhed

Med mere end 60 virksomheder samlet på ét sted møder du netværk og sparring hver eneste dag.

GrowAAL CITY er et stort kontorfællesskab og iværksættermiljø i hjertet af Aalborg.

GrowAAL åbnede i 2019 som et iværksætterhus i 5 etager, med en ambition om at blive det mest inspirerende, men også det mest velfungerende og professionelle iværksættermiljø i Aalborg.

NOVIs CEO, Henrik Lundum siger følgende om GrowAAL CITY: 

"Ved GrowAALs begyndelse, havde vi et stort ønske om at komme tættere på Aalborgs iværksættere og Aalborgs pulserende byliv. GrowAAL er ikke et NOVI Science Park nr. 2 men et helt andet koncept, hvor der både er mulighed for at leje en enkelt kontorplads, et kontormiljø eller at blive tilknyttet huset som drop-in bruger. 
 
Vores håb er, at GrowAALs og NOVIs virksomheder kan hente synergi på tværs af husene, og driften af miljøets servicekoncept, skal ses i forhold til NOVIs lange erfaring med udlejning og drift. Derudover har GrowAAL CITY en fast Community Coordinator, som sørger for en ongoing tilstedeværelse og udvikling af huset."

GrowAAL er 100% finansieret og drevet af NOVI Science Park, som er en erhvervsdrivende fond i Aalborg Øst.

Bliv en del af GrowAAL
GrowAAL CITY kontorfællesskab Coworking.

Sponsorer

Thank you to the sponsors of GrowAAL

360 graders view

Få en virtuel tur rundt i GrowAAL. Brug menuen til at hoppe mellem etager.

Kontakt os

Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Kontakt os endelig via kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.