Gå til indhold

Leje af kontor i GrowAAL EAST

Skal din virksomhed have bopæl i Aalborgs teknologiske kraftcenter? Så skal du vælge GrowAAL EAST. Med Aalborg Universitet lige udenfor døren er alle muligheder åbne for at trække på både viden, kunnen og studerende. Uanset om du er en enkeltmandsvirksomhed eller har 10 medarbejdere, har vi de perfekte rammer til dig.

Coworking i GrowAAL EAST.

Lejemålstyper i GrowAAL EAST

Vi er super glade for være her i GrowAAL EAST. Vi er henne over "death valley" og er i fuld gang med at vækste vores organisation. Vi har mødt så meget hjælp og støtte undervejs, når vi har haft behov for det. Og vi hjælper også gerne andre nystartede på vej. det er en del af vores DNA. Kenneth Geipel CEO & Co-founder, Robotto
Kenneth Geipel, Robotto.

Ledige lejemål i GrowAAL EAST

Kontakt os for en fremvisning eller priser

Kontakt Anders for at få en fremvisning eller for priser.

Udfyld formularen, og så vil jeg kontakte dig for en uforpligtende snak, hvor vi kan tale om dine behov for kontorlokale.

Jeg lover, at jeg vil give dig en grundig vejledning, der kan hjælpe dig med at afgøre, om GrowAAL er det rette sted for dig og dit firma. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi er her for at sikre, at du træffer den bedste beslutning.