Redesign af domicilbygning

NOVI tilbyder domiciler
Domiciler til virksomheder er en del af NOVIs kontor portefølje i Aalborg. I dette tilfælde Er det et domicil til AAU, men NOVI drifter flere andre domicilbygninger i Aalborg. I denne bygning der har ca. 30 år på bagen, har der været tænkt hele vejen rundt om et redisign af både udseende og funktioner.

Tænk genbrug ind i moderniseringer
At tænke både genbrug og udnyttelse af eksisterende detaljer i en stor bygning, kræver viden og en god portion mod. Begge dele har Kirstine Falk, der er projektleder for AAU Campus Service på hele ombygningen af domicilet til AAU.


”Vi har genbrugt mange møbler og indarbejdet nye greb i bygningsdesignet, der komplimenterer detaljerne i den originale bygning”, siger Kirstine Falk.

Den gamle ”Nykredit-bygning” har været igennem en kæmpe forvandling, siden AAU overtog lejemålet for nogle år siden. Man har bevaret de gode detaljer, fx messingdetaljerne på trappe og dørhåndtag, og har understreget detaljerne med nye messinglamper og tilbehør.

Aktivitetsbaseret indretning er populært
”Indretningens designet tager er skabt med udgangspunkt i en aktivitetsbaseret indretning, med mange forskellige typer af opholdsrum. Huset er inddelt i forskellige zoner. Atrium-zonen er for gæster og kontorarealerne er kun tilgængelige for medarbejdere ”, siger Kirstine Falk.


Udnyt de store rum til multifunktioner
Det er tydeligt, at hele atriet er gået fra at være et stort uudnyttet areal, til at kunne aktiveres til mange forskellige formål. Og hele wayfindingen og skiltningen er virkelig gennemført og brugervenligt med farver for intern og ekstern adgang.


Vi har fra NOVIs side været meget glade for samarbejdet under ombygningen og det flotte resultat, der er kommet ud af den. Det er super dejligt, at AAU har fået samlet en masse afdelinger i bygningen, Tech dekanat og sekretariat, Engineering dekanat og sekretariat, Studieservice, AAU IT Service og Campus Service.

NOVI har i øjeblikket flere domiciler i porteføljen. Bl.a. Fredrik Bajers Vej 7K (AAU), Fredrik Bajers Vej 9 (DR), Alfred Nobels Vej 25 (Netic), Nordkraft 10. sal (AAU) og Cassiopeia (AAU)

 

 

 

Tilbage til oversigten

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
NOVI 1-5

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

NOVI 14
Niels Jernes Vej 6A+B
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: