NOVI og GrowAAL lægger miljø til din virksomhed

NOVI er en af Danmarks mest innovative virksomhedsparker med status som forskerpark. Vi har 17 kontorbygninger med både domiciler, individuelle kontorer og coworking. Derudover driver vi to iværksætterhuse GrowAAL EAST og CITY, med lejemål til nystartede unge iværksættere. I alt er mere end 3000 medarbejdere hver dag på job i 250 virksomheder i NOVIs bygninger. De er alle sammen om at skabe et kontor- og forskningsmiljø, der forener nytænkning, netværk og innovation.

Læs mere om NOVIs lejemål

NOVI er en erhvervsudlejer - og meget mere

NOVI er en af Danmarks mest innovative forskerparker. Vi har 17 kontorbygninger med både domiciler, individuelle kontorer og coworking. Derudover driver vi to iværksætterhuse. I alt er mere end 3000 medarbejdere hver dag på job i 250 virksomheder i NOVIs bygninger. De er alle sammen om at skabe et kontor- og forskningsmiljø, der forener nytænkning, netværk og innovation. 
Uanset om du er nystartet eller etableret, stiller vi et driftssikkert extra-service kontormiljø til rådighed og skræddersyr en løsning, der passer til dit behov. Læs mere
 

Vi hjælper dig på vej

NOVI hylder idéen, iværksætteriet og ikke mindst de mennesker, som evner at gå fra idé til virkelighed. NOVI forskerpark og vores iværksætterhuse GrowAAL CITY og EAST danner en ideel ramme om netværksbaseret viden og vækst. Vi hjælper dig gerne på vej, og vores dør er altid åben for en snak, et godt råd, eller en hjælpende hånd. Send os en besked
 

NOVIs status som forskerpark

NOVI er placeret i udkanten af Campus for AAU, og har pga. mangeårigt tæt samarbejde med AAU, status af Forskerpark. Mange ved måske ikke hvad en forskerpark er, men det er et sted, hvor virksomheder arbejder tæt sammen med forskere fra AAU om udvikling og innovation på en række områder og et sted, hvor vi støtter op omkring kommercialisering af ideer, der udspringer af forskning på AAU. I NOVI har vi mange virksomheder, der har dagligt samarbejde med AAU. Internationalt er det en stor ære at have status som forskerpark, og vi har med denne baggrund kunnet tiltrække større udenlandske virksomheder til NOVI. Vi er også medlem af i IASP (International Science Park Association).

Vi er stolte af vores virksomheder 

I mere end 30 år har NOVI været en grundsten for og bidraget til regional og national vækst. Vi skaber de rigtige rammer for det fremtidige erhvervsliv. Vi lytter til vores lejere og tager dem med på råd når vi udvikler nye tiltag. De seneste år har NOVI udviklet sig med raketfart. Image og designmæssigt er både vores lokaler og vores grafiske identitet gået foran, og vores services er blevet udvidet med endnu flere services for at gøre livet lidt lettere for vores virksomheder. Vi er utrolig stolte af NOVIs virksomheder, og når vi skal præsentere NOVI, tager vi ofte vores unge virksomheder med, så de kan fortælle deres historie, for det er dem, der tegner fremtiden i NOVI. Se virksomhederne i NOVI
 

Vi understøtter erhvervsudviklingen

Vi har i de seneste år startet mange nye initiativer op til gavn for erhvervsudviklingen. Af nye tiltag er bl.a.kommet:
 
Rum for Rådgivning – tilknyttede rådgivere
 

NOVI er en fond

NOVI er en fond. Det betyder blandt andet, at vi ikke har ejere eller aktionærer, der modtager udbytte. NOVI driver vores erhvervslejemål uden nogen form for statslig eller kommunal støtte. De penge som NOVI tjener, kan alene gå til det formål, der blev beskrevet for 30 år siden i NOVIs formålsbeskrivelse (at fremme teknologi- og erhvervsudviklingen i Region Nordjylland). Dermed kan du være sikker på, at indtjening og eventuelt overskud fra husleje m.m. går til erhvervsfremmende formål. Vi arbejder aktivt med FNs 17 verdensmål, indenfor rammerne af vores formålsbeskrivelse. Læs mere om vores arbejde med de 17 verdensmål.
 

Kom og bo i NOVI

NOVI er et ideelt udgangspunkt, hvis du søger lokaler til din virksomhed og ønsker at forene viden, vækst og skabelyst med lækre lokaler og services, der gør din hverdag lettere. Kontakt os og hør mere om vores attraktive kontorer. Læs mere om NOVIs lejemål.
 

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Vi hjælper rigtig mange på vej med gode råd om alt fra funding og strategi til organisationsspørgsmål og hjælp med forskellige kontakter i vores netværk. Og kan vi ikke hjælpe dig kender vi med garanti nogen der kan. 

Med venlig hilsen Henrik Lundum, CEO

Kontakt os meget gerne

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
NOVI 1-5

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

NOVI 14
Niels Jernes Vej 6A+B
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: