NOVI sørger for et driftssikkert og erhvervsorienteret miljø – der gør dine højteknologiske idéer og projekter til virkelighed.


NOVI er adgangsbilletten til din idé

NOVI er en af Danmarks mest innovative forskerparker, hvor mere end 1.000 medarbejdere i 100 virksomheder hver dag er sammen om at skabe et kontor- og forskningsmiljø, der forener nytænkning, netværk og innovation. 
Uanset om du er nystartet eller etableret, stiller vi et driftssikkert full-service kontormiljø til rådighed og skræddersyr en løsning, der passer til dine behov. 

Vores ambition og motivation

NOVI hylder idéen, iværksætteriet og ikke mindst de mennesker, som evner at gå fra idé til virkelighed. Vi skaber muligheder og stabilitet, og vores forskerpark danner en ideel ramme om netværksbaseret viden og vækst.

 

Vi har skabt vækst i 25 år – og gør det stadigvæk 

Vi tør godt sige det højt: NOVI skaber regional og national vækst, og vi har gennem vores første 25 år bevist, at vi evner at skabe de rigtige rammer for dem, der har idéen. Vores tætte bånd til Aalborg Universitet og erhvervslivet er klangbunden under hele vores virke – og vores økonomiske handlekraft er nøglen, der får tingene til at ske. Vi ønsker at inspirere innovative iværksættere og virksomheder til at tænke nyt, tage chancen og kæmpe for at nå deres mål. Vi skaber til gengæld rammerne for, at det lykkes.

NOVI er et ideelt udgangspunkt, hvis du deler ambitionen om at forene viden og vækst og lysten til at skabe endnu flere succesrige virksomheder. Har du eller din virksomhed idéen – så er NOVI stedet. Kontakt os og hør mere om vores attraktive tilbud og startpakker.

 

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: