Gå til indhold

Mød en NOVI erhvervslejer 2G Cloud

.

2G Cloud - Partner i Cloud Teknologier

En udadvendt og åben virksomhed, der til fulde forstår at udnytte de services og muligheder som ligger lige for fødderne i NOVI.

NOVI huser en række virksomheder, der leverer kritiske IT-løsninger til mange af Danmarks førende virksomheder. En af disse innovative virksomheder er 2G Cloud, som, på trods af navnet, ikke har noget med telefoni at gøre. Navnet stammer fra stifternes efternavne.

Vi møder Founder/CEO Rasmus Gude Gadegaard og Business Administrator Stine Gude Gadegaard på deres hyggelige kontor i NOVI, hvor de til daglig er 12 medarbejdere samlet.

 

Founder/CEO Rasmus Gude Gadegaard og Business Administrator Stine Gude Gadegaard .

Hvad er jeres forretning helt kort?

"Vi er kundernes rådgiver, konsulent og driftsparter, når det handler om at anvende moderne cloud-teknologier til at optimere deres digitale løsninger," forklarer Rasmus.

"Vi arbejder med kunder, der ønsker bedre kontrol over deres data, vil bruge AI og anvende cloud-teknologier, som gør, at IT-systemer skalerer bedre og bliver mere omkostningseffektive.

Vores løsninger gør det muligt for virksomheder at bruge IT-systemer uafhængigt af en fysisk kontorplacering, hvilket betyder, at de kan arbejde globalt."

2G Clouds kunder spænder fra store til små virksomheder, herunder Nykredit, Bang & Olufsen, Yggdrasil og KMD.

"Markedet for cloud-tjenester er bredt, men vi har specialiseret os i cloud-platformen Microsoft Azure, fordi det er det, de fleste virksomheder bruger. Dermed kan vi levere den største værdi til markedet," siger Rasmus. "Vi er særligt dygtige til databehandling og dataanalyse i Microsoft Azure, samt infrastruktur og integrationer."

.
Hvordan udnytter I, at I har kontor i NOVI?
 
"Vi har haft fire forskellige lokationer her i NOVI, da vi er vokset betydeligt," fortæller Stine. "Vi har løbende praktikanter fra Aalborg Universitet (AAU) og UCN, og drager dermed nytte både af den fysiske nærhed og de historiske bånd til universitetet.
 
Vi har også hele tiden åbne stillinger og vokser stille og roligt. Netværket med andre virksomheder i NOVI og brugen af sociale medier er afgørende for at finde de rette medarbejdere”

2G Cloud har også draget nytte af diverse rådgivere fra NOVI, herunder HR-konsulent og brandingkonsulenten.
 
"Vi har fået en ny og forbedret hjemmeside gennem NOVI's netværk. Vi har også brugt en salgskonsulent fra NOVI til at forbedre vores salgsprocesser," fortæller Stine. "For en mindre virksomhed som vores er det en stor fordel at kunne trække på eksterne ressourcer til specifikke opgaver i stedet for at ansætte internt."
 
2g cloud er gode til at bruge NOVIs faciliteter.

Bidrager I til det faglige community i NOVI?

Stine fortæller: "Da Rasmus startede 2G Cloud i 2018, ønskede han at bidrage til det faglige community," Med hjælp fra Microsoft og andre Azure-interesserede blev der etableret en Meetup gruppe i Aalborg. Denne gruppe mødes fire gange om året, ofte her i NOVI, hvor faglig viden, netværk og sparring udveksles. Seneste Meetup handlede om Norlys' cloudrejse.

Arrangementerne tiltrækker mellem 20 og 40 deltagere, og faciliteterne i NOVI gør det let at arrangere sådanne events, hvilket skaber netværk og samarbejdsmuligheder for alle deltagerne."

 

Se alle NOVIs virksomheder
.

Kan I nævne nogle konkrete samarbejder i NOVI?

"Vi har fået nye kunder i NOVI, herunder Yggdrasil," fortæller Rasmus. "Samarbejdet startede, da vi havde kontor overfor hinanden, og vi havde en fælles baggrund fra KMD med en af deres ansatte. De havde behov for rådgivning inden for cloud og Azure, samt optimering af deres platform, hvilket vi kunne levere. Nærheden i samarbejdet har været uvurderlig, da vi nemt og hurtigt kunne mødes og diskutere projekter."

"Netic er en anden samarbejdspartner, hvor vi har løst flere projekter i fællesskab," tilføjer Rasmus. "Vi kender dem godt og har et rigtig godt samarbejde omkring forskellige opgaver."

 

.
En inspiration for andre NOVI virksomheder

2G Cloud er på mange måder en inspiration for både nuværende og nye virksomheder i NOVI.

Med deres vellykkede brug af NOVIs rådgivere og deres aktive deltagelse i både fælles events og deres eget faglige community, hvor de også inviterer interesserede NOVI virksomheder med, er de med til at understøtte hele ideen med NOVI, nemlig at vi er et fællesskab og at vi hjælper hinanden med at skabe de bedste vækstbetingelser for virksomheder.

Bemærk også billederne vi har lånt, som 2G Cloud fik lavet i forbindelse med en ny hjemmeside, at de er taget rundt om i NOVIs forskellige bygninger.

 

Har du lyst til at blive en del af NOVI?
.