PDM Technology

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 9635 4440

PDM technology – Bluestar PLM specialiserer i udvikling, salg og implementering af Product Lifecycle Management.


PDM technology er stiftet af Jørgen Schiønning Larsen baseret på hans erhvervs PhD projekt (Effektivisering af konstruktionsarbejdet hos Pedershaab Maskinfabrik, nu HawkeyePedershaab), og det nuværende produkt har stadig rødder i den oprindelige tankegang. Jørgen Schiønning Larsen har været beboer i NOVI siden indvielsen af de første bygninger i 1989, og har faktisk været med til at skubbe på og bakke op omkring hele stiftelsen af NOVI. Jørgen startede som enkeltmandsvirksomhed, og i dag har PDM technology udover hovedkontoret på NOVI også en udviklingsafdeling i Tjekkiet, ligeledes i en forskerpark og med samarbejde med det tekniske universitet i Pilsen. Desuden har man etableret en salgs- og supportafdeling i USA med base i Atlanta.

PDM Technology har gjort det til deres mission at øge effektiviteten og rentabiliteten hos kunderne ved at integrere ingeniørarbejdet med arbejdsprocesser ved produktionsbåndet gennem implementeringen af ​​vores softwareløsninger.
Ved at bringe PLM-brugere på ERP-platformen, lukkes kløften mellem teknik og drift samt muliggør en problemfri deling af data og dokumentation, samtidig med at forretningsprocesautomatisering på tværs af ingeniør- og fremstillingsdomæner muliggøres.

Kunderne spænder fra mellemstore til store produktionsvirksomheder over hele verden i brancher som f.eks. industrielt og maskinelt udstyr, bilindustrien, high tech & elektronik, luftfart & forsvar samt medicinsk udstyr. Kunderne er globale virksomheder med afdelinger placeret rundt om i verden.

Specifik viden på et højt niveau kommer ikke af sig selv, derfor er det tætte samarbejde med Aalborg Universitet samt øvrige uddannelsesinstitutioner afgørende for at være på forkant med nyeste softwareteknologier. Beliggenheden tæt på universitetet er en fordel, da PDM Technology har studerende ansat i studiejobs og Internships, og faktisk på den måde uddanner deres egne medarbejdere der som oftest bliver hos virksomheden i mange år.

Fakta om PDM Technology 

PDM Technology har siden stiftelsen i 1988 beskæftiget sig med den teknologiske udvikling af PLM til produktionsvirksomheder. PLM-løsningen, Bluestar PLM, har fulgt udviklingen fra Axapta til AX platformene og nu Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations (D365fO). Bluestar PLM er integreret inden i Microsoft Dynamics, hvorfra Bluestar PLM inkorporerer produktdata, f.eks. tegninger, styklister og 3D-filer fra CAD-systemer, med fremstillingsdata i Dynamics.

Fordele ved NOVI-samarbejdet ifølge PDM technology

Den høje standard og fleksibilitet af faciliteterne på NOVI som eksempelvis; kontorlokaler, kantine, service, it-netværk og mødelokaler er vigtig, da den gør, at vi kan fokusere på kerneopgaverne.

NOVI er en innovativ forskerpark, hvor vi kan blive inspireret, dele erfaringer og etablere samarbejde med andre teknologi- og vidensvirksomheder. Tilstedeværelsen af f.eks. Væksthuset og Eksportrådet giver os let adgang til kvalitativ sparring og rådgivning.

At etablere sig i NOVI giver adgang til:

  • Fælleskab
  • Sparring
  • Gode faciliteter
  • Administrative og tekniske ydelser

Hvilket betyder at man kan fokusere på sine kerneopgaver.

 

Det gode iværksætterråd

Lyt til markedet og juster teknologien i forhold til det

Jørgen Schiønning Larsen

16
dec.
9 Gazeller i NOVI / GrowAAL 2019

Årets sidste gazelleevent har netop fundet sted. Og af 2052 gazeller i Danmark er de 9 fra NOVI og GrowAAL! Vi er meget stolte af, at vores miljø understøtter disse 9 firmaer med vores omgivelser og netværk. Vi valgte så snart vi havde navnene på de 9 firmaer, at invitere til en lille fejring her i NOVI, hvor vi uddelte lykønskninger og en kurv med juleguf til hvert firma.

Læs hele nyheden

13
dec.
Stor åbningsfest i GrowAAL EAST by NOVI

Så blev huset endelig åbnet. Mange havde taget turen til det nye GrowAAL EAST, og der blev hygget hængt ud, hørt poetry-slam og smagt på den nye GROW-beer.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: