NordiQC

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg Øst

TLF. +45 97665329

Nordic Immunohistochemical Quality Control (NordiQC) er et internationalt og videnskabeligt kvalitetssikrings-program af diagnostisk Immunhistokemi.


NordiQC’s formål er fokuseret på at forbedre og sikre kvaliteten af biomarkører, der i stigende grad anvendes indenfor patologi til at klassificere cancer og bestemme terapivalg.  

NordiQC samarbejder aktivt med alle centrale interessenter som laboratorier, industri og tilsynsmyndigheder for at fremme og fastsætte standarder for immunhistokemiske analyser. Flere publikationer og internationale retningslinjer er blevet genereret i samarbejde med partnere siden etableringen af ​​NordiQC i 2003.

I tillæg til kvalitetssikrings-programmet afholdes der regelmæssige workshops.

NordiQC er en integreret del af Patologiafdelingen, Aalborg Universitetshospital.

16
maj.
Mød en NOVI virksomhed: Fysiometer

Hvordan kan et Nintendo Wii board koblet med forskning føre til store kunder såsom fodboldklubber, hospitaler og militæret?

Læs hele nyheden

04
maj.
Sonobotic - en GrowAAL by NOVI virksomhed

”Ja, vi anser jo os selv for at være ’Digitale Darwinister’; Vi må og skal altid være et skridt foran udviklingen og helst to”, siger Hjerneforskeren, Henrik Selch. ”Med den stigning vi ser i mangel på uddannet arbejdskraft, må vi jo arbejde på en løsning, der kan imødekomme denne kæmpe udfordring vi står i nu og ser ind i, i fremtiden”.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
NOVI 1-5

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

NOVI 14
Niels Jernes Vej 6A+B
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: