Gå til indhold

NOVI Bygger NOVI MEDI PARK

.

NOVI BYGGER NOVI MEDI PARK

Et Spændende Kapitel i Nordjyllands Sundhedsinnovation

I 2026 forventes den første af fire etaper af NOVI MEDI PARK at stå færdig, og dermed tager Nordjylland et stort skridt mod at blive et centralt knudepunkt inden for sundhedsinnovation.

Dette nyskabende område, en naturlig nabo til Aalborgs Nye Universitetshospital, vil omkranse den historiske og fredede bygning, Postgården, der vil ligge som en oase med de historiske gamle træer omkring sig.

Life Science repræsenterer videnskaben om livet og studiet af alt levende omkring os. NOVI MEDI PARK sigter mod at være en støttepille for industrien inden for sundhedssektoren og bygger videre på den nuværende succes hos NOVI Science Park, der allerede huser over 280 vidensvirksomheder.

Fra små startups med to-tre medarbejdere til etablerede virksomheder og udviklingsafdelinger med mere end 150 medarbejdere, skaber NOVI Science Park allerede et dynamisk økosystem for innovation og vækst.

Den voksende efterspørgsel efter plads i det kommende kontorbyggeri afspejler det nordjyske erhvervslivs entusiasme. En betydelig del af NOVI MEDI PARK er allerede forhåndsudlejet til flere virksomheder, der ønsker at være en del af dette banebrydende initiativ.

 

Gå til NOVI MEDI PARK siden
.

Henrik Lundum, administrerende direktør hos NOVI, beskriver udvidelsen som en naturlig udvikling og det næste skridt i bestræbelserne på at støtte og udvide mulighederne for ambitiøse og vidensintensive virksomheder. "Med den nye NOVI MEDI PARK får Nordjylland de bedste betingelser for at understøtte sundhedsindustrien," tilføjer han.

Denne udvikling markerer et spændende kapitel i regionens engagement i sundhedsinnovation, og NOVI MEDI PARK positionerer Nordjylland som en stærk aktør på Life Science-området.

 

Gå til NOVI MEDI PARK siden
henrik lundum ceo novi.

MEDI PARK a part of novi science park

.