Netic

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 27
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 77770888

Netic er en it-virksomhed, der tilbyder hosting, drift/outsourcing, konsulentydelser samt teknisk softwareudvikling. Netics løsninger driver ofte de bagvedliggende teknologier, som vi ikke tænker over i vores hverdag, når vi fx svinger dankortet eller logger ind på netbanken med Nem-ID.


Beliggende med sine egne datacentre i NOVIs lokaler leverer Netic it-drift til at supportere større virksomheders digitale kerneforretning. Netics primære opgave er at varetage og sikre stabil it-drift og support. Softwareudvikling og rådgivende konsulentarbejde er et andent centralt aspekt af Netics forretning. Løsninger der bl.a. tæller den velkendte digitale signatur Nem-ID og et big data-system for sengetøjsspecialisten JYSK. Kundelisten tæller andre større virksomheder og ministerier såsom Nets, Intel, TDC Group, Forsvaret, Statens Serum Institut og mange andre større virksomheder.  

Fordele ved NOVI-samarbejdet

For 13 år siden startede Netic som to iværksættere på et lille NOVI-kontor. Det blev startskuddet til et længere NOVI-samarbejde, der igennem årene har udviklet sig positivt. I dag består Netic af 26 ansatte medarbejdere. Netic har i opstarten haft stor gavn af det innovative iværksættermiljø hos NOVI, hvor de fleksible rammer er tilpasset den enkelte virksomheds udvikling og behov. NOVIs fleksibilitet og opstartserfaring fra over 100 andre virksomheder betyder enormt meget for virksomhedens positive udvikling den dag i dag. Netics økonomiske udgifter til revision og advokater har været ekstremt lave igennem opstartsårene, da erfarne ekspertråd på revision og advokatbistand blot kostede en venlig snak over en kop kaffe. Ifølge direktør Steen Jensen meget mere værd end kvadratmeterprisen.

Det gode iværksætterråd

Selv siger Netics direktør Steen Jensen om NOVI-samarbejdet:

Der er ikke ret mange iværksættere der ved, hvor deres virksomhed er om 5 år. Og det behøver man heller ikke i NOVI, fordi de mindre lejemål har meget kort opsigelse og stor fleksibilitet.

En iværksætter har et ensidigt fokus på kvadratmeterprisen for et kontor. Det kan man sikkert få billigere andre steder, men man skal ikke undervurdere værdien af at NOVI varetager alt det udenom. Man får fleksibiliteten til at starte småt i et enkelt lille kontor – og efter behov vækste og udvide inden for de samme gode rammer. Det betyder, at man kan investere al sin energi med fuldt fokus på sit opstartsprojekt. Hver time der bruges på regnskab, bogholderi og juridisk bistand, er en kostbar time, der går fra ens kerneforretning.

 

06
mar.
NOVI virksomheder på borgmesterens morgenbriefing

OAWEI fortalte om deres arbejde med Ultra-capacitors, Andreas fra Ambolt fortalte om deres løsning til trafikregulering og Frugal om deres software til brændstofbesparelse til skibstrafikken.

Læs hele nyheden

06
mar.
Henrik Lundum på scenen ved borgmesterens morgenbriefing

Ved borgmesterens årlige morgenbriefing, som i år var med 1000 deltagere, var NOVIs Adm. direktør Henrik Lundum på Scenen og fortælle om NOVIs tanker omkring etableringen af GrowAAL og betingelserne for små nystartede virksomheder, bl.a. de der udspringer fra AAU og UCN.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: