Netic

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 27
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 9635 4445

Netic er en it-virksomhed, der tilbyder hosting, drift/outsourcing, konsulentydelser samt teknisk softwareudvikling. Netics løsninger driver ofte de bagvedliggende teknologier, som vi ikke tænker over i vores hverdag, når vi fx svinger dankortet eller logger ind på netbanken med Nem-ID.


Beliggende med sine egne datacentre i NOVIs lokaler leverer Netic it-drift til at supportere større virksomheders digitale kerneforretning. Netics primære opgave er at varetage og sikre stabil it-drift og support. Softwareudvikling og rådgivende konsulentarbejde er et andent centralt aspekt af Netics forretning. Løsninger der bl.a. tæller den velkendte digitale signatur Nem-ID og et big data-system for sengetøjsspecialisten JYSK. Kundelisten tæller andre større virksomheder og ministerier såsom Nets, Intel, TDC Group, Forsvaret, Statens Serum Institut og mange andre større virksomheder.  

Fordele ved NOVI-samarbejdet

For 13 år siden startede Netic som to iværksættere på et lille NOVI-kontor. Det blev startskuddet til et længere NOVI-samarbejde, der igennem årene har udviklet sig positivt. I dag består Netic af 26 ansatte medarbejdere. Netic har i opstarten haft stor gavn af det innovative iværksættermiljø hos NOVI, hvor de fleksible rammer er tilpasset den enkelte virksomheds udvikling og behov. NOVIs fleksibilitet og opstartserfaring fra over 100 andre virksomheder betyder enormt meget for virksomhedens positive udvikling den dag i dag. Netics økonomiske udgifter til revision og advokater har været ekstremt lave igennem opstartsårene, da erfarne ekspertråd på revision og advokatbistand blot kostede en venlig snak over en kop kaffe. Ifølge direktør Steen Jensen meget mere værd end kvadratmeterprisen.

Det gode iværksætterråd

Selv siger Netics direktør Steen Jensen om NOVI-samarbejdet:

Der er ikke ret mange iværksættere der ved, hvor deres virksomhed er om 5 år. Og det behøver man heller ikke i NOVI, fordi de mindre lejemål har meget kort opsigelse og stor fleksibilitet.

En iværksætter har et ensidigt fokus på kvadratmeterprisen for et kontor. Det kan man sikkert få billigere andre steder, men man skal ikke undervurdere værdien af at NOVI varetager alt det udenom. Man får fleksibiliteten til at starte småt i et enkelt lille kontor – og efter behov vækste og udvide inden for de samme gode rammer. Det betyder, at man kan investere al sin energi med fuldt fokus på sit opstartsprojekt. Hver time der bruges på regnskab, bogholderi og juridisk bistand, er en kostbar time, der går fra ens kerneforretning.

 

16
jan.
NOVI NewTech legatet - nu går dommerne i gang!

Så er alle dette års ansøgninger kommet, og dommerkommitteen går i gang med at udvælge de bedste forretningsideer til pitch. Alle studieretninger på AAU kan søge NOVI NewTech legatet, og man kan vinde 300.000 kr. til realisering af en forretningsidé.

Læs hele nyheden

11
jan.
NOVI udgiver iværksætterhistorier

”10 uvurderlige tilfældigheder & hvordan de blev en succes.” Vi har samlet 10 gode og ærlige iværksætterhistorier fra Nordjylland, som inspiration til alle der drømmer om at blive iværksættere eller bare er nysgerrige for at høre, hvordan det mange gange er tilfældigheder der skaber de store succeser. De ti iværksættere du kan møde er: ManiPine, Brandheroes, Lyras, Tasklet Factory, Debito, netIP, Atira/Thomas Jørgensen, CompanYoung, Luksusbaby og AskCody. Vi glæder os rigtig meget til at dele bogen med dig.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: