FysioMeter

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 2014 8498

Sportsklubber har brug for hurtige, pålidelige og enkle data for at kunne træffe informerede beslutninger om deres atleter - dette klarer FysioMeter. FysioMeter er et system designet til at teste, træne og monitorere forskellige muskelgrupper i benene.


Med FysioMeter får fodboldklubberne en unik indsigt i spillernes generelle styrke og ubalancer (venstre/højre ben) i vigtige muskelgrupper. Med denne specialviden kan klubben individualisere styrketræning og modarbejde evt. svagheder hvorved risikoen for eks. baglårsskader kan nedsættes med op mod 73%. Foruden test kan FysioMeter også bruges til at træne i/med, samt vurdere om en spiller er klar til træning/kamp, hvilket har en dokumenteret reducerende effekt på skadesfrekvensen.

FysioMeter blev etapleret i 2015 af henholdsvis Anders Spliid Hansen og Martin Grønbech Jørgensen

Arsenal FC, FC København, FC Nordsjælland, EFB, OB og AaB har allerede købt FysioMeters koncept og bruger det ugentligt til træning og monitorering.    

 

25
aug.
En NOVI virksomhed - DNA Sense

Kunne du tænke dig at lære en svamp eller alge at kende? Ja, kunder fra hele verden sender i hvert fald prøver til DNA-Sense netop for at få identificeret svampe, bakterier og alger i forskellige systemer.

Læs hele nyheden

01
jul.
Benchmark Report - fantastiske resultater

I en netop udgivet Benchmark rapport scorer Novi Science Park højest på de fleste parametre. Sammenlignet med både udenlandske og danske søster-forskerparker, viser rapporten, at der er grund til at være stolt. Forskerparken klarer sig så godt, at den er tæt på at have opfyldt sin egen vision.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: