FysioMeter

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 2014 8498

Sportsklubber har brug for hurtige, pålidelige og enkle data for at kunne træffe informerede beslutninger om deres atleter - dette klarer FysioMeter. FysioMeter er et system designet til at teste, træne og monitorere forskellige muskelgrupper i benene.


Med FysioMeter får fodboldklubberne en unik indsigt i spillernes generelle styrke og ubalancer (venstre/højre ben) i vigtige muskelgrupper. Med denne specialviden kan klubben individualisere styrketræning og modarbejde evt. svagheder hvorved risikoen for eks. baglårsskader kan nedsættes med op mod 73%. Foruden test kan FysioMeter også bruges til at træne i/med, samt vurdere om en spiller er klar til træning/kamp, hvilket har en dokumenteret reducerende effekt på skadesfrekvensen.

FysioMeter blev etapleret i 2015 af henholdsvis Anders Spliid Hansen og Martin Grønbech Jørgensen

Arsenal FC, FC København, FC Nordsjælland, EFB, OB og AaB har allerede købt FysioMeters koncept og bruger det ugentligt til træning og monitorering.    

 

16
maj.
Mød en NOVI virksomhed: Fysiometer

Hvordan kan et Nintendo Wii board koblet med forskning føre til store kunder såsom fodboldklubber, hospitaler og militæret?

Læs hele nyheden

04
maj.
Sonobotic - en GrowAAL by NOVI virksomhed

”Ja, vi anser jo os selv for at være ’Digitale Darwinister’; Vi må og skal altid være et skridt foran udviklingen og helst to”, siger Hjerneforskeren, Henrik Selch. ”Med den stigning vi ser i mangel på uddannet arbejdskraft, må vi jo arbejde på en løsning, der kan imødekomme denne kæmpe udfordring vi står i nu og ser ind i, i fremtiden”.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
NOVI 1-5

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

NOVI 14
Niels Jernes Vej 6A+B
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: