FrontRow

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

Vores produkter hjælper skoler med fuld integreret løsning til kommunikations udfordringer - er simple at bruge, sikrer cost savings på den lange bane og er bevist i studie efter studie forbedrer børns indlæring!


Frontrow fremstiller teknologi til ubesværet kommunikation i ethvert læringsmiljø. Og det hjælper med at levere en god uddannelse mere effektivt. Selvom vi tænker på det som én fælles platform, starter de fleste brugere med at fokusere på en af fire store FrontRow-løsninger: 

  • Klasseværelse lydoptimering
  • Campus kommunikation
  • Alarm og emergency kommunikation
  • AV-kontrol. 

Børns hjerner er ikke fuldt udviklet før tidlige teenageår. Dette kombineret med suboptimale akustiske miljøer i typiske klasseværelser resulterer i enormt forbedrede læringer ved hjælp af Frontrow-lydsystemer, der sikrer lærerens stemme fordeles jævnt i hele klasseværelset! Dette kombineret med forenklet AV-kontrol inkl. fjern indlæring, nødkommunikation og fuld integreret skole kommunikation er grundlaget for Frontrow-succes.

FrontRow blev grundlagt i 1963 og har hovedkontor i Sonoma County (Californien) og har kontorer i Toronto (Canada), København og Aalborg (Danmark), Shenzhen (Kina), Brisbane (Australien) og Hamilton (Storbritannien). Vores produkter bruges i mindst 25 lande rundt om i verden, herunder næsten 5.000 amerikanske K-12 distrikter. Vi er en del af US $1,4 milliarder Demant A / S, der omfatter virksomheder, der udvikler, fremstiller og sælger innovative og meget avancerede teknologiske løsninger inden for høreapparat-speciale og uddannelsesområdet. 

08
apr.
NOVI Legatet 2022 uddelt til Cinematronic

Læs hele nyheden

20
dec.
NOVI Legatet - 300.000 kr.

Ansøgningsfrist 14. februar 2022. NOVI uddeler igen i år 300.000 til den 9.-/10.-semesters studerende på Aalborg Universitet, som kan præsentere en forretningsidé med et så bæredygtigt potentiale, at konceptet kan omsættes til en ny virksomhed i Aalborg. Legatet uddeles i forbindelse med Aalborg Universitets årsfest i 2022.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

* indicates required

Og følg os online: