FrontRow

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

Vores produkter hjælper skoler med fuld integreret løsning til kommunikations udfordringer - er simple at bruge, sikrer cost savings på den lange bane og er bevist i studie efter studie forbedrer børns indlæring!


Frontrow fremstiller teknologi til ubesværet kommunikation i ethvert læringsmiljø. Og det hjælper med at levere en god uddannelse mere effektivt. Selvom vi tænker på det som én fælles platform, starter de fleste brugere med at fokusere på en af fire store FrontRow-løsninger: 

  • Klasseværelse lydoptimering
  • Campus kommunikation
  • Alarm og emergency kommunikation
  • AV-kontrol. 

Børns hjerner er ikke fuldt udviklet før tidlige teenageår. Dette kombineret med suboptimale akustiske miljøer i typiske klasseværelser resulterer i enormt forbedrede læringer ved hjælp af Frontrow-lydsystemer, der sikrer lærerens stemme fordeles jævnt i hele klasseværelset! Dette kombineret med forenklet AV-kontrol inkl. fjern indlæring, nødkommunikation og fuld integreret skole kommunikation er grundlaget for Frontrow-succes.

FrontRow blev grundlagt i 1963 og har hovedkontor i Sonoma County (Californien) og har kontorer i Toronto (Canada), København og Aalborg (Danmark), Shenzhen (Kina), Brisbane (Australien) og Hamilton (Storbritannien). Vores produkter bruges i mindst 25 lande rundt om i verden, herunder næsten 5.000 amerikanske K-12 distrikter. Vi er en del af US $1,4 milliarder Demant A / S, der omfatter virksomheder, der udvikler, fremstiller og sælger innovative og meget avancerede teknologiske løsninger inden for høreapparat-speciale og uddannelsesområdet. 

16
maj.
Mød en NOVI virksomhed: Fysiometer

Hvordan kan et Nintendo Wii board koblet med forskning føre til store kunder såsom fodboldklubber, hospitaler og militæret?

Læs hele nyheden

04
maj.
Sonobotic - en GrowAAL by NOVI virksomhed

”Ja, vi anser jo os selv for at være ’Digitale Darwinister’; Vi må og skal altid være et skridt foran udviklingen og helst to”, siger Hjerneforskeren, Henrik Selch. ”Med den stigning vi ser i mangel på uddannet arbejdskraft, må vi jo arbejde på en løsning, der kan imødekomme denne kæmpe udfordring vi står i nu og ser ind i, i fremtiden”.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
NOVI 1-5

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

NOVI 14
Niels Jernes Vej 6A+B
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: