EG

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 27
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 9617 0170

EG's position som en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder er bygget på en tæt relation til vores kunder, brancheviden og solide it-kompetencer.


Branchespecifikke løsninger

Mere end 35 års brancheerfaring har givet os dyb indsigt i vores kunders forretning. Vores branchespecifikke løsninger baserer sig på best practice-processer inden for de brancher, hvor vi har en stærk markedsposition. Vi følger med hele vejen frem til helt konkrete produktivitetsforbedringer i de enkelte virksomheder.

Igennem årene har vi oparbejdet erfaringer og forfinet løsninger, der skaber værdi for virksomheder i følgende brancher: Produktion, Bygge & Anlæg, Detail & Engros,Offentlig, Servicefag og Forsyning.

Europas stærkeste Dynamics AX-partner

EG er i særklasse Europas stærkeste Dynamics AX-partner med markedets bedste Dynamics AX-konsulenter. Vores Dynamics AX-konsulenter er specialiseret inden for forskellige brancher, fx produktion & logistik, handel og forsyning.

06
dec.
Gratis Software-seminarer på NOVI

”Software – scenarier for value propositions og forretningsmodeller” -er temaet for et seminar på NOVI i Aalborg 7.12.2017. Læs program og tilmeld via www.infinit.dk eller kontakt jbi@tekkva.dk - "Genanvendelse af indlejret og teknisk software". 13.12.2017 på NOVI i Aalborg. Hvordan kan genanvendelighed højnes og kompleksitet af software håndteres? Læs program og tilmeld via www.infinit.dk eller kontakt jbi@tekkva.dk

Læs hele nyheden

27
nov.
NOVI Executive Club – tak for et godt 1. år

Tak for en supergod opbakning til Executive Club for direktører og daglige ledere i NOVI. Årets sidste møde havde temaet ”MEGA trends” og foredragsholder Carsten Beck fra Instituttet for fremtidsforskning gav et levende og meget relevant indblik i den fremtid vi går i møde og de udfordringer det vil give vores virksomheder og os som ledere.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: