Curia Aalborg

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 7020 0511

Curia er en landsdækkende rekrutteringsvirksomhed med kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Vi har i løbet af de seneste 25 år rekrutteret mere end 4000 kandidater, og vi står som en aldeles stærk samarbejdspartner til rekruttering af direktører, ledere og specialister til dansk erhvervsliv.


Vores kunder spænder bredt fra C20-virksomheder og store internationale koncerner til SMV’er og offentlige institutioner. 

Vores konsulenter har alle stor erfaring inden for search & selection, headhunting og outplacement. Dette sikrer, sammen med vores store netværk, at vi altid er i stand til at finde og udvælge de helt rigtige kandidater til vores kunder. Konsulenterne har alle selv erfaring fra lederstillinger i store og mellemstore virksomheder eller en bred erfaring fra konsulentbranchen. Vi ved derfor, hvad der er vigtigt at have fokus på i en rekrutteringsproces. 

Vi hjælper desuden også virksomheder, som står over for at skulle afskedige medarbejdere, med at få de berørte medarbejdere godt videre og tilbage på arbejdsmarkedet igen. Vi har solid erfaring inden for outplacement og hele forløbet, der følger i forbindelse med en afskedigelse, og vi har hjulpet mere end 3300 afskedigede medarbejdere videre i deres karriere.

14
mar.
EMD International - en NOVI virksomhed

-Havde vi været en almindelig kommerciel virksomhed, så havde et af vores vigtigste produkter lige nu været skrottet for lang tid siden” siger Christian Ingerslev, Vice CEO for EMD International.

Læs hele nyheden

13
feb.
Iværksætter-Løvens 7 bedste råd til din startup virksomhed

Artikel af Af Henrik Lundum, CEO i NOVI, og CEO i Investo Capital. Derudover er han iværksætter og har været med i forskellige 9 start-ups der alle er i markedet.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
NOVI 1-5

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

NOVI 14
Niels Jernes Vej 6A+B
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: