Conzentrate

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 9840 2700

Conzentrate blev grundlagt i 2003 og er leverandør til en lang række læringsbaserede HR-løsninger. 
Kerneprodukterne hos Conzentrate er Learning Arena, et Learning Content Management System og Learning Central, et Classroom Course Management System.


Learning Arena giver virksomheder let adgang til deres online uddannelser og kurser og indeholder alle værktøjer til opsætning, udvikling, administration og rapportering af en virksomheds e-læringsaktiviteter.
Learning Central er et administrationsværktøj til kursusafvikling og kan holde styr på hele processen fra oprettelse, tilmelding og afholdelse af en virksomheds kursusaktivitet.
Til hver af produkterne hører der en lang række tillægsmoduler, som kan til- og fravælges efter behov, og hos Conzentrate udvikler vi også gerne specialløsninger, hvis en virksomhed har et bestemt softwarebehov.

Hos Conzentrate huser vi både softwareudviklere, projektledere og konsulenter, der alle er med til at sikre, at der altid leveres det bedst mulige produkt og gives den bedst mulige service.

Conzentrates softwareløsninger er i dag i drift hos flere danske og skandinaviske virksomheder som for eksempel Bang & Olufsen, SAS og Coop Danmark. Virksomheder, der alle har brug for en sikker og kompetent samarbejdspartner i forbindelse med uddannelsen af deres medarbejdere.

 

16
dec.
9 Gazeller i NOVI / GrowAAL 2019

Årets sidste gazelleevent har netop fundet sted. Og af 2052 gazeller i Danmark er de 9 fra NOVI og GrowAAL! Vi er meget stolte af, at vores miljø understøtter disse 9 firmaer med vores omgivelser og netværk. Vi valgte så snart vi havde navnene på de 9 firmaer, at invitere til en lille fejring her i NOVI, hvor vi uddelte lykønskninger og en kurv med juleguf til hvert firma.

Læs hele nyheden

13
dec.
Stor åbningsfest i GrowAAL EAST by NOVI

Så blev huset endelig åbnet. Mange havde taget turen til det nye GrowAAL EAST, og der blev hygget hængt ud, hørt poetry-slam og smagt på den nye GROW-beer.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: