Conzentrate

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 9840 2700

Conzentrate A/S har eksisteret siden 2003 og er en af landets førende udbydere af Learning Content Management Systems. 


Siden 2003 har Conzentrate leveret e-learning gennem et Learning Management System (LMS), Learning Arena, som har fokus på digital læring og kompetenceudvikling af medarbejdere. 

Learning Arena er en brugervenlig, browser-baseret læringsplatform, som giver virksomheder adgang til online uddannelser og kurser samt værktøjer til selv at opsætte, udvikle og producere kurser, der passer til deres behov og læringsmål. Learning Arena giver virksomheder mulighed for selv at administrere kursusafvikling uanset om det gælder online undervisning eller afholdelse af fysisk, traditionel klasseværelsesundervisning. Det gælder alt fra oprettelse af kurser, tilmelding, afholdelse og rapportering/data tracking.

Conzentrate har kunderne/samarbejdspartnernes behov i fokus, og derfor tilbyder vi skræddersyede softwareløsninger, som tilpasses den enkelte virksomheds læringsmål og behov. Siden 2003 har vi implementeret softwareløsninger som er i drift hos flere danske og skandinaviske virksomheder som bl.a. B&O, Matas, SAS og Coop Danmark. 

Her hos Conzentrate er vi et hold af softwareudviklere, læringsspecialister, projektledere og konsulenter, som alle er med til at sikre, at vores samarbejdspartneres behov opfyldes med det bedst mulige produkt og service. Vi står klar til at hjælpe virksomheder, som søger efter en kompetent samarbejdspartner i forbindelse med kompetenceudvikling og uddannelse af medarbejdere.

 

 

08
jun.
NOVI lancerer brætspillet ”Iværksætterspillet”

Kan man lege sig til at blive en god iværksætter, og hvem vinder kampen om det bedste svar på et iværksætterdilemma?

Læs hele nyheden

08
apr.
NOVI Legatet 2022 uddelt til Cinematronic

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

* indicates required

Og følg os online: