Aowei Technology

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 5022 1023

Aowei R&D Centre Aalborg er et datterselskab af Shanghai Aowei Technology Development Co., Ltd, som udvikler og producerer superkondensatorer, der bruges som primær energikilde i en bred vifte af køretøjer, sås om offentlige bybusser, sporvogne, færger og mere. Aowei Aalborg udvikler løsninger til at tilpasse Aoweis superkondensatorer til det skandinaviske marked.


Udover FoU-afdelingen i Aalborg har Aowei Technology også udviklingscentre i Shanghai, Hviderusland og USA. Produktionsfaciliteterne er i Shanghai. Aowei superkondensatorer har en uovertruffen energitæthed og kan genoplades på få minutter. Derudover er superkondensatorer ekstremt pålidelige, sikre og miljøvenlige og et oplagt alternativ til fossile brændstoffer og batteribasserede løsninger.

 

16
maj.
Mød en NOVI virksomhed: Fysiometer

Hvordan kan et Nintendo Wii board koblet med forskning føre til store kunder såsom fodboldklubber, hospitaler og militæret?

Læs hele nyheden

04
maj.
Sonobotic - en GrowAAL by NOVI virksomhed

”Ja, vi anser jo os selv for at være ’Digitale Darwinister’; Vi må og skal altid være et skridt foran udviklingen og helst to”, siger Hjerneforskeren, Henrik Selch. ”Med den stigning vi ser i mangel på uddannet arbejdskraft, må vi jo arbejde på en løsning, der kan imødekomme denne kæmpe udfordring vi står i nu og ser ind i, i fremtiden”.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
NOVI 1-5

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

NOVI 14
Niels Jernes Vej 6A+B
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: