Aowei Technology

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 4050 8192

Aowei R&D Centre Aalborg er et datterselskab af Shanghai Aowei Technology Development Co., Ltd, som udvikler og producerer superkondensatorer, der bruges som primær energikilde i en bred vifte af køretøjer, sås om offentlige bybusser, sporvogne, færger og mere. Aowei Aalborg udvikler løsninger til at tilpasse Aoweis superkondensatorer til det skandinaviske marked.


Udover FoU-afdelingen i Aalborg har Aowei Technology også udviklingscentre i Shanghai, Hviderusland og USA. Produktionsfaciliteterne er i Shanghai. Aowei superkondensatorer har en uovertruffen energitæthed og kan genoplades på få minutter. Derudover er superkondensatorer ekstremt pålidelige, sikre og miljøvenlige og et oplagt alternativ til fossile brændstoffer og batteribasserede løsninger.

 

16
dec.
9 Gazeller i NOVI / GrowAAL 2019

Årets sidste gazelleevent har netop fundet sted. Og af 2052 gazeller i Danmark er de 9 fra NOVI og GrowAAL! Vi er meget stolte af, at vores miljø understøtter disse 9 firmaer med vores omgivelser og netværk. Vi valgte så snart vi havde navnene på de 9 firmaer, at invitere til en lille fejring her i NOVI, hvor vi uddelte lykønskninger og en kurv med juleguf til hvert firma.

Læs hele nyheden

13
dec.
Stor åbningsfest i GrowAAL EAST by NOVI

Så blev huset endelig åbnet. Mange havde taget turen til det nye GrowAAL EAST, og der blev hygget hængt ud, hørt poetry-slam og smagt på den nye GROW-beer.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: