Gå til indhold

Iværksætter- hus på AAU campus

Brug arbejdsdagen i Aalborgs mest innovative område og få rammerne til at vækste din virksomhed. I GrowAAL EASTs rammer kan du for alvor fordybe dig, og både bygge og teste dine ideer i husets Prototype Lab eller 3D værksted.

I GrowAAl EAST samles nyopstartede iværksættere, specialister og mere erfarne virksomheder i en synergi hvor man formår at løfte hinanden. Fællesskabet er i højsædet og man hjælper hinanden på vej. Vi tilbyder her både kontorer og coworking pladser.
Det er i GrowAAL EAST du finder MasterClass forløbet som udvikler dine kompetencer og klæder dig og din virksomhed på med kyndig hjælp og vejledning. .

Introvideo

Afspil

Lejemålstyper

Videoportræt: IT DAY

Afspil
Videoportræt: IT DAY.

Udlev din iværksætterdrøm i GrowAAL EAST

Mere end 30 virksomheder samlet på ét sted, primært beskæftiget indenfor software, teknologi og AI.

GrowAAL EAST er placeret midt i Aalborg Universitets campus. Alle døre er åbne for at skabe samarbejde mellem virksomheder, undervisere og studerende i et innovativt vidensmiljø.

I GrowAAL EAST er både nye og modne virksomheder samlet, og alle har en interesse i hinanden, deler gerne viden og hjælper hinanden.

Med Grow Masterclass, som foregår i Loungen, får du nyeste viden indenfor forskellige fagområder og kan overføre dem direkte til din egen virksomhed.

GrowAAL er 100% finansieret og drevet af NOVI Science Park, som er en erhvervsdrivende fond. 

Leje af kontor
GrowAAL CITY kontorfællesskab Coworking.

Faciliteter i GrowAAL

gør din hverdag lettere

FÅ NYHEDER FRA GROWAAL & NOVI SCIENCE PARK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende indhold, der udforsker interessante emner og præsenterer dig for de seneste opdateringer fra GrowAAL, NOVI og vores virksomheder.

Internt Nyhedsbrev for virksomheder i GrowAAL finder du på GrowAALs intranet