Ud af de 4 finalister blev Travelli af dommerne udpeget som vindergruppen.

Travelli er en app for rejsende kvinder, som giver mulighed for at skabe kontakt og chatte med andre kvinder. Travelli app’en har for nuværende 2 funktionaliteter; Near Me og Matched Trips, som gør det muligt for kvinder at finde rejse rejsekammerater, både inden afgang og under rejsen. Disse funktionaliteter er kun begyndelsen, da teamet er i fuld gang med at udvikle yderligere features. TRAVELLI gør op med den traditionelle måde at rejse ved at facilitere en let, praktisk og sikker rejsefacon, som fører til nye bekendtskaber, rige oplevelser og fantastiske rejser. Rejseappen er kun for kvinder.

”Ud af de 4 finalister, som præsenterede deres idé for dommerpanelet, var der enighed om at TRAVELLI var vindergruppen. TRAVELLI havde selv oplevet et problem, der krævede en god løsning, og kastede sig derfor ud i at undersøge hvilke løsningsmuligheder, der var til stede.

Under præsentationen for dommerpanelet demonstrerede gruppen overbevisende, hvorfor netop denne løsning vil ramme et publikum.

Det er derfor en glæde at kunne overrække NOVI NewTech legatet til TRAVELLI.” siger adm. direktør i NOVI Henrik Lundum, der sammen med Dorte Stigaard, Innovationsdirektør på AAU, og iværksætteren Mads Peter Veiby udgør dommerkomitéen.

Travelli er allerede flyttet ind i iværksætterhuset GrowAAL EAST, hvor de er i gang med at færdigudvikle deres app.

Læs mere om Travelli på https://travelliapp.com/

Læs pressemeddelelsen 

Om NOVI NewTech legatet:

Alle studieretninger på AAU kan ansøge om legatet som uddeles igen på samme tid næste år (2020). Som studerende skal man fremsende en forretningsplan for en eksisterende virksomhed eller en ide til en virksomhed. Ca. 5 udvælges til at lave et pitch for dommerkomiteen. Herefter findes vinderen. 

Læs mere om legatet

 

 

 

 

 

Back to list

Contact us by phone 96 35 45 00
or visit us here:

MAIN ADDRESS
Show on map

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Also leads to
Niels Jernes Vej
12 and 14

NOVI 6
Show on map

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Show on map

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Subscribe to NOVI's
newsletter:

* indicates required

Follow us online: