ZeBon

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 21 E
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 7244 1190

ZeBon er et dansk firma, der beskæftiger sig med IT-løsninger, som optimerer og effektiviserer processer og arbejdsgange i alle typer af virksomheder


Med fokus på håndtering af udlæg- og rejseafregning er zExpense det ultimative system til at hjælpe jer med en smidig håndtering af en af alle arbejdspladsers mest almindelig processer. Hvad enten det er egne udlæg eller udlæg betalt med firmakreditkortet, kørselsgodtgørelse og diæter, klares dette også i ét og samme intuitive system. Og I kan samtidig også få styr på jeres tidsregistrering.

Alt brugerne behøver er at hente zExpense-appen til smartphonen - og adgang til internettet for dem, der bruger web-delen. Ingen særlige IT-installationer eller -produkter er nødvendige. Prøv gerne vores løsning zExpenseGO helt gratis i op til 30 dage.
Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan være med til effektivisere jeres arbejdsgange og processer.

 

 

16
maj.
Mød en NOVI virksomhed: Fysiometer

Hvordan kan et Nintendo Wii board koblet med forskning føre til store kunder såsom fodboldklubber, hospitaler og militæret?

Læs hele nyheden

04
maj.
Sonobotic - en GrowAAL by NOVI virksomhed

”Ja, vi anser jo os selv for at være ’Digitale Darwinister’; Vi må og skal altid være et skridt foran udviklingen og helst to”, siger Hjerneforskeren, Henrik Selch. ”Med den stigning vi ser i mangel på uddannet arbejdskraft, må vi jo arbejde på en løsning, der kan imødekomme denne kæmpe udfordring vi står i nu og ser ind i, i fremtiden”.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
NOVI 1-5

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

NOVI 14
Niels Jernes Vej 6A+B
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: