Xtel Wireless

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 21E
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 7214 6670

Xtel er et uafhængigt udviklingshus inden for hardware- og softwareudvikling med speciale i trådløs teknologi og teknologi-innovation. 
Xtel udvikler komplette løsninger til store industrikunder bla. Inden for Internet of Things.


Xtel blev etableret i 2005 og udspringer af den “Nordjyske mobilklynge”. Xtel har oplevet en konstant vækst og finansiel stabilitet og har i dag et stærkt team, der består af mere end 50 specialister og eksperter inden for design og udvikling af hardware og software. 

Teknologiudvikling er kernen i Xtel og en solid del af vores forretning.
Vi arbejder med state-of-the-art teknologier for at skabe det næste produkt eller tekniske platform for vores partnere. Vores partnere repræsenterer bl.a. nogle af verdens førende virksomheder, som typisk innoverer på førende teknisk niveau. 

Høj ekspertise = nøglen til succes

Xtel har alle kompetencer in-house til at udvikle komplette produkter – fra produktdesign og mekanik til software- og hardwareudvikling

•    Embedded, low power og trådløs udvikling
•    Forskellige operativsystemer, fx. ECOS, RTOS og Linux
•    Applikationer til hovedsageligt iOS og Android
•    Cloud-platform med server-applikationer og databasedesign
•    Brugergrænseflader med UI/UX design, webapplikation etc.


Fordele ved NOVI samarbejdet

Xtel har siden starten i 2005 ligget på NOVI, hvilket har givet fleksible rammer, der er vokset sammen med virksomhedens udvikling og behov. Det har fx. givet Xtel mulighed for at fokusere på sine kernekompetencer og overlade alle de andre opgaver som fx mødelokaler, reception, kantine, regnskab og facilityservice til NOVI. 

En anden fordel er placeringen sammen med andre teknologivirksomheder nær Aalborg Universitet. Det innovative iværksættermiljø giver gode muligheder for at indgå i faglige netværk og adgang til nyeste viden inden for forskellige teknologiske discipliner.  

16
jan.
NOVI NewTech legatet - nu går dommerne i gang!

Så er alle dette års ansøgninger kommet, og dommerkommitteen går i gang med at udvælge de bedste forretningsideer til pitch. Alle studieretninger på AAU kan søge NOVI NewTech legatet, og man kan vinde 300.000 kr. til realisering af en forretningsidé.

Læs hele nyheden

11
jan.
NOVI udgiver iværksætterhistorier

”10 uvurderlige tilfældigheder & hvordan de blev en succes.” Vi har samlet 10 gode og ærlige iværksætterhistorier fra Nordjylland, som inspiration til alle der drømmer om at blive iværksættere eller bare er nysgerrige for at høre, hvordan det mange gange er tilfældigheder der skaber de store succeser. De ti iværksættere du kan møde er: ManiPine, Brandheroes, Lyras, Tasklet Factory, Debito, netIP, Atira/Thomas Jørgensen, CompanYoung, Luksusbaby og AskCody. Vi glæder os rigtig meget til at dele bogen med dig.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: