Xtel Wireless

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 21E
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 7214 6670

Xtel er et uafhængigt udviklingshus inden for hardware- og softwareudvikling med speciale i trådløs teknologi og teknologi-innovation. 
Xtel udvikler komplette løsninger til store industrikunder bla. Inden for Internet of Things.


Xtel blev etableret i 2005 og udspringer af den “Nordjyske mobilklynge”. Xtel har oplevet en konstant vækst og finansiel stabilitet og har i dag et stærkt team, der består af mere end 50 specialister og eksperter inden for design og udvikling af hardware og software. 

Teknologiudvikling er kernen i Xtel og en solid del af vores forretning.
Vi arbejder med state-of-the-art teknologier for at skabe det næste produkt eller tekniske platform for vores partnere. Vores partnere repræsenterer bl.a. nogle af verdens førende virksomheder, som typisk innoverer på førende teknisk niveau. 

Høj ekspertise = nøglen til succes

Xtel har alle kompetencer in-house til at udvikle komplette produkter – fra produktdesign og mekanik til software- og hardwareudvikling

•    Embedded, low power og trådløs udvikling
•    Forskellige operativsystemer, fx. ECOS, RTOS og Linux
•    Applikationer til hovedsageligt iOS og Android
•    Cloud-platform med server-applikationer og databasedesign
•    Brugergrænseflader med UI/UX design, webapplikation etc.


Fordele ved NOVI samarbejdet

Xtel har siden starten i 2005 ligget på NOVI, hvilket har givet fleksible rammer, der er vokset sammen med virksomhedens udvikling og behov. Det har fx. givet Xtel mulighed for at fokusere på sine kernekompetencer og overlade alle de andre opgaver som fx mødelokaler, reception, kantine, regnskab og facilityservice til NOVI.

En anden fordel er placeringen sammen med andre teknologivirksomheder nær Aalborg Universitet. Det innovative iværksættermiljø giver gode muligheder for at indgå i faglige netværk og adgang til nyeste viden inden for forskellige teknologiske discipliner.

 

16
dec.
9 Gazeller i NOVI / GrowAAL 2019

Årets sidste gazelleevent har netop fundet sted. Og af 2052 gazeller i Danmark er de 9 fra NOVI og GrowAAL! Vi er meget stolte af, at vores miljø understøtter disse 9 firmaer med vores omgivelser og netværk. Vi valgte så snart vi havde navnene på de 9 firmaer, at invitere til en lille fejring her i NOVI, hvor vi uddelte lykønskninger og en kurv med juleguf til hvert firma.

Læs hele nyheden

13
dec.
Stor åbningsfest i GrowAAL EAST by NOVI

Så blev huset endelig åbnet. Mange havde taget turen til det nye GrowAAL EAST, og der blev hygget hængt ud, hørt poetry-slam og smagt på den nye GROW-beer.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: