WATSON•C

ADRESSE

Niels Jernes Vej 14
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 2843 9295

Vi er et lille nystartet konsulentfirma, der gerne vil hjælpe vores kunder med at få succes med deres arbejde og deres projekter.


Det er vores mål at efterlade en varig værdiskabelse, der hvor vi arbejder. WatsonC består indtil videre af Ole Munch Johansen og Jacob Birk Jensen og vi kommer begge fra et større konsulentfirma. Vi leverer agil og højt specialiseret rådgivning inden for grundvand, overfladevand, klima og økohydrologi. Vi ved rigtig meget om modeller, grundvands- og overfladevandshydrologi og økohydrologi og ikke mindst den praktiske anvendelse. Udover vores faglige kompetencer har vi også en dyb forståelse for de problemstillinger, som fylder hos vores kunder og den virkelighed de sidder i.  Vi tror på, at vi med dyb indsigt og bred erfaring kan levere både traditionelle rådgivningsydelser, men også innovative løsninger sammen med vores kunder.

 

25
aug.
En NOVI virksomhed - DNA Sense

Kunne du tænke dig at lære en svamp eller alge at kende? Ja, kunder fra hele verden sender i hvert fald prøver til DNA-Sense netop for at få identificeret svampe, bakterier og alger i forskellige systemer.

Læs hele nyheden

01
jul.
Benchmark Report - fantastiske resultater

I en netop udgivet Benchmark rapport scorer Novi Science Park højest på de fleste parametre. Sammenlignet med både udenlandske og danske søster-forskerparker, viser rapporten, at der er grund til at være stolt. Forskerparken klarer sig så godt, at den er tæt på at have opfyldt sin egen vision.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: