Visma Enterprise/Bluegarden

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 21 B
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 7227 9000

Med cirka 75.000 kunder er Bluegarden Skandinaviens førende leverandør af løn- og HR-systemer samt outsourcing inden for løn- og HR-administration.


Vi har løsninger til alle virksomhedsstørrelser og i alle prislag. Fra den lille håndværksvirksomhed med et par ansatte, til Danmarks største virksomheder som f.eks. Danske Bank. Vi er eksperter i løn - og med vores enkle og brugervenlige løsninger kan du være sikker på, at vi leverer rigtig løn til rette tid.

Lad Bluegarden overtage og udføre jeres løn- og HR-administration - og håndtere hele opgaven fra forbehandling til lønberegning, kontrol og efterbehandling af lønudbetaling. Ved at outsource lønopgaverne frigiver I mere tid og overskud til at fokusere på kerneforretningen. Og I vælger samtidig at lægge opgaverne der, hvor ekspertisen er. Det giver tryghed og sikkerhed i hverdagen.

I vores salgs- og serviceafdelinger står vores medarbejdere altid til rådighed - med alt lige fra rådgivning til teknisk assistance.

 

16
dec.
9 Gazeller i NOVI / GrowAAL 2019

Årets sidste gazelleevent har netop fundet sted. Og af 2052 gazeller i Danmark er de 9 fra NOVI og GrowAAL! Vi er meget stolte af, at vores miljø understøtter disse 9 firmaer med vores omgivelser og netværk. Vi valgte så snart vi havde navnene på de 9 firmaer, at invitere til en lille fejring her i NOVI, hvor vi uddelte lykønskninger og en kurv med juleguf til hvert firma.

Læs hele nyheden

13
dec.
Stor åbningsfest i GrowAAL EAST by NOVI

Så blev huset endelig åbnet. Mange havde taget turen til det nye GrowAAL EAST, og der blev hygget hængt ud, hørt poetry-slam og smagt på den nye GROW-beer.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: