Visma Enterprise/Bluegarden

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 21 B
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 7227 9000

Med cirka 75.000 kunder er Bluegarden Skandinaviens førende leverandør af løn- og HR-systemer samt outsourcing inden for løn- og HR-administration.


Vi har løsninger til alle virksomhedsstørrelser og i alle prislag. Fra den lille håndværksvirksomhed med et par ansatte, til Danmarks største virksomheder som f.eks. Danske Bank. Vi er eksperter i løn - og med vores enkle og brugervenlige løsninger kan du være sikker på, at vi leverer rigtig løn til rette tid.

Lad Bluegarden overtage og udføre jeres løn- og HR-administration - og håndtere hele opgaven fra forbehandling til lønberegning, kontrol og efterbehandling af lønudbetaling. Ved at outsource lønopgaverne frigiver I mere tid og overskud til at fokusere på kerneforretningen. Og I vælger samtidig at lægge opgaverne der, hvor ekspertisen er. Det giver tryghed og sikkerhed i hverdagen.

I vores salgs- og serviceafdelinger står vores medarbejdere altid til rådighed - med alt lige fra rådgivning til teknisk assistance.

 

16
sep.
NOVI køber Juraens Hus

NOVI har pladsproblemer. Der er simpelthen ikke kvadratmeter nok til de virksomheder, der gerne vil bo i forskerparken, eller til de mange, som står i kø for at udvide.

Læs hele nyheden

17
maj.
NOVI Legatet uddelt til Pacific North

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

* indicates required

Og følg os online: