Visma Enterprise/Bluegarden

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 21 B
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 7227 9000

Med cirka 75.000 kunder er Bluegarden Skandinaviens førende leverandør af løn- og HR-systemer samt outsourcing inden for løn- og HR-administration.


Vi har løsninger til alle virksomhedsstørrelser og i alle prislag. Fra den lille håndværksvirksomhed med et par ansatte, til Danmarks største virksomheder som f.eks. Danske Bank. Vi er eksperter i løn - og med vores enkle og brugervenlige løsninger kan du være sikker på, at vi leverer rigtig løn til rette tid.

Lad Bluegarden overtage og udføre jeres løn- og HR-administration - og håndtere hele opgaven fra forbehandling til lønberegning, kontrol og efterbehandling af lønudbetaling. Ved at outsource lønopgaverne frigiver I mere tid og overskud til at fokusere på kerneforretningen. Og I vælger samtidig at lægge opgaverne der, hvor ekspertisen er. Det giver tryghed og sikkerhed i hverdagen.

I vores salgs- og serviceafdelinger står vores medarbejdere altid til rådighed - med alt lige fra rådgivning til teknisk assistance.

 

28
okt.
Legatmodtager Travelli modtager pris

We are so proud of the results Travelli have reached. We hope that our Scholarship, which they received earlier this year, will help them go even further.

Læs hele nyheden

27
okt.
Mød BioX - en NOVI virksomhed

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: