Visma

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 7027 7178

Visma Software er Nordens ledende leverandør af en bred vifte af software inden for økonomi og ERP til små og mellemstore virksomheder. Vi har stort fokus på kvalitet, innovation og kundetilfredshed. e-conomic er, som en del af Visma, den største udbyder af regnskabssystemer i Danmark med mere end 100.000 kunder.


Visma er en af Nordens største virksomheder med omkring 7.500 ansatte og over 450.000 kunder i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland, Rumænien, Letland og Litauen. Vi er i øjeblikket omkring 640 medarbejdere i Danmark, hvor de fleste er placeret centralt i København. Vores mange enheder og selskaber arbejder alle med effektivisering af forretningsprocesser på forskellige områder.
Det nordiske samarbejde gør, at vi har mulighed for at servicere virksomheder, der er repræsenteret i flere nordiske lande. Med vores store kundeindsigt har vi konstant fokus på at udvikle vores løsninger og sikre at de er de bedste på markedet. 

 

16
jan.
NOVI NewTech legatet - nu går dommerne i gang!

Så er alle dette års ansøgninger kommet, og dommerkommitteen går i gang med at udvælge de bedste forretningsideer til pitch. Alle studieretninger på AAU kan søge NOVI NewTech legatet, og man kan vinde 300.000 kr. til realisering af en forretningsidé.

Læs hele nyheden

11
jan.
NOVI udgiver iværksætterhistorier

”10 uvurderlige tilfældigheder & hvordan de blev en succes.” Vi har samlet 10 gode og ærlige iværksætterhistorier fra Nordjylland, som inspiration til alle der drømmer om at blive iværksættere eller bare er nysgerrige for at høre, hvordan det mange gange er tilfældigheder der skaber de store succeser. De ti iværksættere du kan møde er: ManiPine, Brandheroes, Lyras, Tasklet Factory, Debito, netIP, Atira/Thomas Jørgensen, CompanYoung, Luksusbaby og AskCody. Vi glæder os rigtig meget til at dele bogen med dig.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: