Væksthus Nordjylland

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 7021 0808

I Væksthusene kan virksomheder på Danmarks regning få lagt deres Vækstplan og gjort udfordringer til muligheder. I samarbejde med de 11 lokale erhvervskontorer tilbyder Væksthus Nordjylland derudover virksomheder at deltage i EU-finansierede udviklingsprogrammer, der med udgangspunkt i Vækstplanen sætter yderligere gang i væksten og eksporten.


Få steder i verden gør et land så meget for at styrke virksomheder med vækstpotentiale som i Danmark.

Blandt andet investerer Danmark i at hjælpe virksomheder med at få styr på deres vækstmuligheder og potentialer. 
Som virksomhed får du i Væksthusene med Vækstplanen udfoldet det store billede af din virksomheds situation. 
Sammen kortlægger vi uvildigt dine vækstmuligheder, dine kunder og dit potentiale – de første skridt mod en højere vækst. 
Vi henviser dig til relevante rådgivere fra det private erhvervsliv, som kan bidrage til at føre Vækstplanen ud i livet.

16
jan.
NOVI NewTech legatet - nu går dommerne i gang!

Så er alle dette års ansøgninger kommet, og dommerkommitteen går i gang med at udvælge de bedste forretningsideer til pitch. Alle studieretninger på AAU kan søge NOVI NewTech legatet, og man kan vinde 300.000 kr. til realisering af en forretningsidé.

Læs hele nyheden

11
jan.
NOVI udgiver iværksætterhistorier

”10 uvurderlige tilfældigheder & hvordan de blev en succes.” Vi har samlet 10 gode og ærlige iværksætterhistorier fra Nordjylland, som inspiration til alle der drømmer om at blive iværksættere eller bare er nysgerrige for at høre, hvordan det mange gange er tilfældigheder der skaber de store succeser. De ti iværksættere du kan møde er: ManiPine, Brandheroes, Lyras, Tasklet Factory, Debito, netIP, Atira/Thomas Jørgensen, CompanYoung, Luksusbaby og AskCody. Vi glæder os rigtig meget til at dele bogen med dig.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: