Tvilum Landinspektørfirma

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 4825 1100

Tvilum Landinspektørfirma A/S er en af de førende aktører inden for rådgivende landinspektørvirksomhed.


På vores kontorer i Kastrup, Hillerød og Aalborg har vi mere end 30 erfarne og højt kvalificerede medarbejdere. Vores kontor i Aalborg har fokus på Asbuilt opmåling af beton og stål, droneflyvning, laserscanning, 3D-modellering og visualisering.

Vores medarbejderstab tæller landinspektører, kort- og landmålingsteknikere, tekniske designere og administrative medarbejdere. Vores medarbejdere har mange års erfaring i rådgivning og udførelse af alle typer af matrikulære, tekniske og ejendomsjuridiske sager.

Kvalitet, fleksibilitet og troværdighed er blandt firmaets hovedværdier. Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde med dig som kunde, og på at levere det bedste produkt på markedet.

16
jan.
NOVI NewTech legatet - nu går dommerne i gang!

Så er alle dette års ansøgninger kommet, og dommerkommitteen går i gang med at udvælge de bedste forretningsideer til pitch. Alle studieretninger på AAU kan søge NOVI NewTech legatet, og man kan vinde 300.000 kr. til realisering af en forretningsidé.

Læs hele nyheden

11
jan.
NOVI udgiver iværksætterhistorier

”10 uvurderlige tilfældigheder & hvordan de blev en succes.” Vi har samlet 10 gode og ærlige iværksætterhistorier fra Nordjylland, som inspiration til alle der drømmer om at blive iværksættere eller bare er nysgerrige for at høre, hvordan det mange gange er tilfældigheder der skaber de store succeser. De ti iværksættere du kan møde er: ManiPine, Brandheroes, Lyras, Tasklet Factory, Debito, netIP, Atira/Thomas Jørgensen, CompanYoung, Luksusbaby og AskCody. Vi glæder os rigtig meget til at dele bogen med dig.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: