Tunnel Vision Games

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Øst

TLF. +45 2062 3511

Tunnel Vision Games blev stiftet af fem kandidater fra Aalborg Universitet i 2016.


Firmaet er skabt ud fra en fælles passion og drivkraft for spilmediet og et ønske om at udvikle nye og spændende idéer. Firmaet vægter det indbyrdes kammeratskab højt, hvilket er et stort fundament i vores virksomhedskultur. Vi har en bred spilsmag og henter inspiration fra både spil og film. Tilsammen har vi mange års erfaring med at designe og udvikle computerspil i mange forskellige genrer. Vores mål er at opbygge og inddrage community'et i stigende grad for at kunne få feedback fra brugerne så tidligt som muligt. Vi ønsker at vokse som firma, men stadig bevare en stemning af "indie".

 

 

 

 

16
jan.
NOVI NewTech legatet - nu går dommerne i gang!

Så er alle dette års ansøgninger kommet, og dommerkommitteen går i gang med at udvælge de bedste forretningsideer til pitch. Alle studieretninger på AAU kan søge NOVI NewTech legatet, og man kan vinde 300.000 kr. til realisering af en forretningsidé.

Læs hele nyheden

11
jan.
NOVI udgiver iværksætterhistorier

”10 uvurderlige tilfældigheder & hvordan de blev en succes.” Vi har samlet 10 gode og ærlige iværksætterhistorier fra Nordjylland, som inspiration til alle der drømmer om at blive iværksættere eller bare er nysgerrige for at høre, hvordan det mange gange er tilfældigheder der skaber de store succeser. De ti iværksættere du kan møde er: ManiPine, Brandheroes, Lyras, Tasklet Factory, Debito, netIP, Atira/Thomas Jørgensen, CompanYoung, Luksusbaby og AskCody. Vi glæder os rigtig meget til at dele bogen med dig.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: