Tasklet Factory

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 27
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 7233 2000

Tasklet Factory er leverandør af mobile scannerløsninger til Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations/AX og Dynamics 365 Business Central/NAV.


Mobile WMS støtter og forbedrer arbejdsgange på lagre og integrerer standardfunktionerne fra Dynamics 365 for Finance and Operations/AX og Dynamics 365 Business Central/NAV.

Vores udviklere, projektledere, konsulenter og sælgere er alle med til at sikre, at der altid leveres softwareløsninger i absolut topklasse. Missionen er at optimere kundernes arbejdsprocesser og skabe værdi ved at levere de bedste løsninger på markedet.

Vi stræber efter at være den foretrukne partner gennem intuitive brugerflader, nem tilpasning, fejlfri ERP-integration og fokus på god kundeservice. Igennem vores partnernetværk er vores løsning globalt distribueret til mere end 30 lande og mere end 600 kunder bruger løsningen.

Tasklet Factory har afdelinger i Aalborg og Tampa, Florida.

25
aug.
En NOVI virksomhed - DNA Sense

Kunne du tænke dig at lære en svamp eller alge at kende? Ja, kunder fra hele verden sender i hvert fald prøver til DNA-Sense netop for at få identificeret svampe, bakterier og alger i forskellige systemer.

Læs hele nyheden

01
jul.
Benchmark Report - fantastiske resultater

I en netop udgivet Benchmark rapport scorer Novi Science Park højest på de fleste parametre. Sammenlignet med både udenlandske og danske søster-forskerparker, viser rapporten, at der er grund til at være stolt. Forskerparken klarer sig så godt, at den er tæt på at have opfyldt sin egen vision.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: