Tasklet Factory

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 27
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 7233 2000

Tasklet Factory blev grundlagt I 2008 og er leverandør af mobile stregkodeløsninger til Microsoft Dynamics AX og NAV.


Mobile WMS støtter og forbedrer arbejdsgangen på lageret og integrerer standardfunktionerne fra Dynamics AX og NAV. Den har en flot grafisk brugerflade, der er let at anvende og som nemt tilpasses de enkelte brugeres behov. Lagermedarbejderne bliver mere effektive og laver færre fejl, da Mobile WMS har de værktøjer og oplysninger, der er nødvendige for at arbejde effektivt. Installation og support af løsningen er nem, da den er direkte integreret med standardfunktionerne i Dynamics AX og NAV.

Tasklet Factory’s udviklere, projektledere, AX- og NAV-konsulenter samt sælgere er alle med til at sikre, at der altid leveres softwareløsninger i absolut topklasse. Vores mission er at optimere vores kunders arbejdsprocesser og skabe værdi ved at levere de bedste løsninger på markedet. Vi stræber efter at være den foretrukne partner gennem intuitive og lækre brugerflader, nem tilpasning, fejlfri ERP integration og fokus på god kundeservice. Igennem vores partnernetværk er vores løsning globalt distribueret til mere end 30 lande.

16
jan.
NOVI NewTech legatet - nu går dommerne i gang!

Så er alle dette års ansøgninger kommet, og dommerkommitteen går i gang med at udvælge de bedste forretningsideer til pitch. Alle studieretninger på AAU kan søge NOVI NewTech legatet, og man kan vinde 300.000 kr. til realisering af en forretningsidé.

Læs hele nyheden

11
jan.
NOVI udgiver iværksætterhistorier

”10 uvurderlige tilfældigheder & hvordan de blev en succes.” Vi har samlet 10 gode og ærlige iværksætterhistorier fra Nordjylland, som inspiration til alle der drømmer om at blive iværksættere eller bare er nysgerrige for at høre, hvordan det mange gange er tilfældigheder der skaber de store succeser. De ti iværksættere du kan møde er: ManiPine, Brandheroes, Lyras, Tasklet Factory, Debito, netIP, Atira/Thomas Jørgensen, CompanYoung, Luksusbaby og AskCody. Vi glæder os rigtig meget til at dele bogen med dig.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: