Talmo

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 6120 3808

Computer vision og machine learning er vores speciale! Talmo udvikler robust og effektiv software til dataanalysesystemer, dvs. systemer som analyserer input fra omgivelserne på baggrund af forskellige sensorteknologier.


Talmo har leveret softwaresystemer til forsvarsindustrien, fødevareproduktion, råvarefremstilling, og spilindustrien. Vores styrke ligger i at kombinere forskellige teoretiske metoder inden for statistisk dataanalyse og signalbehandling med praktisk erfaring i at udvikle software der kan integreres med eksisterende softwaresystemer og datainterfaces.

Uanset om det er opgaver inden for detektion og klassificering af bestemte genstande til f.eks. kvalitetskontrol i produktionsvirksomheder eller det er hurtig og præcis segmentering af komplekse objekter i f.eks. 3D behersker Talmo teknologier inden for både klassiske computer vision teknikker samt nye metoder baseret på machine learning algoritmer.

Står du med et konkret problem rådgiver vi gerne omkring forskellige løsningsmodeller i både hardware og software. Så tøv ikke med at kontakte os.

28
okt.
Legatmodtager Travelli modtager pris

We are so proud of the results Travelli have reached. We hope that our Scholarship, which they received earlier this year, will help them go even further.

Læs hele nyheden

27
okt.
Mød BioX - en NOVI virksomhed

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: