Talmo

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 6120 3808

Computer vision og machine learning er vores speciale! Talmo udvikler robust og effektiv software til dataanalysesystemer, dvs. systemer som analyserer input fra omgivelserne på baggrund af forskellige sensorteknologier.


Talmo har leveret softwaresystemer til forsvarsindustrien, fødevareproduktion, råvarefremstilling, og spilindustrien. Vores styrke ligger i at kombinere forskellige teoretiske metoder inden for statistisk dataanalyse og signalbehandling med praktisk erfaring i at udvikle software der kan integreres med eksisterende softwaresystemer og datainterfaces.

Uanset om det er opgaver inden for detektion og klassificering af bestemte genstande til f.eks. kvalitetskontrol i produktionsvirksomheder eller det er hurtig og præcis segmentering af komplekse objekter i f.eks. 3D behersker Talmo teknologier inden for både klassiske computer vision teknikker samt nye metoder baseret på machine learning algoritmer.

Står du med et konkret problem rådgiver vi gerne omkring forskellige løsningsmodeller i både hardware og software. Så tøv ikke med at kontakte os.

16
jan.
NOVI NewTech legatet - nu går dommerne i gang!

Så er alle dette års ansøgninger kommet, og dommerkommitteen går i gang med at udvælge de bedste forretningsideer til pitch. Alle studieretninger på AAU kan søge NOVI NewTech legatet, og man kan vinde 300.000 kr. til realisering af en forretningsidé.

Læs hele nyheden

11
jan.
NOVI udgiver iværksætterhistorier

”10 uvurderlige tilfældigheder & hvordan de blev en succes.” Vi har samlet 10 gode og ærlige iværksætterhistorier fra Nordjylland, som inspiration til alle der drømmer om at blive iværksættere eller bare er nysgerrige for at høre, hvordan det mange gange er tilfældigheder der skaber de store succeser. De ti iværksættere du kan møde er: ManiPine, Brandheroes, Lyras, Tasklet Factory, Debito, netIP, Atira/Thomas Jørgensen, CompanYoung, Luksusbaby og AskCody. Vi glæder os rigtig meget til at dele bogen med dig.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: