Talmo

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 2074 3067

Computer vision og machine learning er vores speciale! Talmo udvikler robust og effektiv software til dataanalysesystemer, dvs. systemer som analyserer input fra omgivelserne på baggrund af forskellige sensorteknologier.


Talmo har leveret softwaresystemer til forsvarsindustrien, fødevareproduktion, råvarefremstilling, og spilindustrien. Vores styrke ligger i at kombinere forskellige teoretiske metoder inden for statistisk dataanalyse og signalbehandling med praktisk erfaring i at udvikle software der kan integreres med eksisterende softwaresystemer og datainterfaces.

Uanset om det er opgaver inden for detektion og klassificering af bestemte genstande til f.eks. kvalitetskontrol i produktionsvirksomheder eller det er hurtig og præcis segmentering af komplekse objekter i f.eks. 3D behersker Talmo teknologier inden for både klassiske computer vision teknikker samt nye metoder baseret på machine learning algoritmer.

Står du med et konkret problem rådgiver vi gerne omkring forskellige løsningsmodeller i både hardware og software. Så tøv ikke med at kontakte os.

08
jun.
NOVI lancerer brætspillet ”Iværksætterspillet”

Kan man lege sig til at blive en god iværksætter, og hvem vinder kampen om det bedste svar på et iværksætterdilemma?

Læs hele nyheden

08
apr.
NOVI Legatet 2022 uddelt til Cinematronic

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

* indicates required

Og følg os online: