Talmo

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 2074 3067

Computer vision og machine learning er vores speciale! Talmo udvikler robust og effektiv software til dataanalysesystemer, dvs. systemer som analyserer input fra omgivelserne på baggrund af forskellige sensorteknologier.


Talmo har leveret softwaresystemer til forsvarsindustrien, fødevareproduktion, råvarefremstilling, og spilindustrien. Vores styrke ligger i at kombinere forskellige teoretiske metoder inden for statistisk dataanalyse og signalbehandling med praktisk erfaring i at udvikle software der kan integreres med eksisterende softwaresystemer og datainterfaces.

Uanset om det er opgaver inden for detektion og klassificering af bestemte genstande til f.eks. kvalitetskontrol i produktionsvirksomheder eller det er hurtig og præcis segmentering af komplekse objekter i f.eks. 3D behersker Talmo teknologier inden for både klassiske computer vision teknikker samt nye metoder baseret på machine learning algoritmer.

Står du med et konkret problem rådgiver vi gerne omkring forskellige løsningsmodeller i både hardware og software. Så tøv ikke med at kontakte os.

29
aug.
Tasklet Factorys iværksætterheltefortælling

En del af bogen ”10 uvurderlige tilfældigheder & hvordan de blev en succes.” Vi har samlet 10 gode og ærlige iværksætterhistorier fra Nordjylland, som inspiration til alle.

Læs hele nyheden

09
aug.
DNA Sense - en NOVI virksomhed

Grøn Vækst og Avancerede DNA-Analyser. DNASense er en af NOVIs seje bio tech virksomheder, der laver avancerede DNA analyser

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
NOVI 1-5

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

NOVI 14
Niels Jernes Vej 6A+B
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: