ScandiWood

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 21A
9220 Aalborg Ø

TLF. +45 9890 1100

ScandiWood A/S International er som en del af ScandiWood-Gruppen Europas største producent af laminerede container- og trailergulve til transportbranchen.


ScandiWood A/S International blev grundlagt i Hjørring 1. maj 1987 af Inge og Iben Svart. Et generationsskifte blev påbegyndt i efteråret 2021 med Peder Femhøj og Mette Vandsted Svart, som nu er ejere af virksomheden.
 
ScandiWood A/S International har således mere end 35 års erfaring i fremstilling af container- og trailergulve. De fremstilles af udsøgte råmaterialer, primært birk og eg, men principielt med mulighed for en hvilken som helst træsort. Træet tørres nænsomt i tørrestuer ned til den rette fugtighedsprocent, der er behov for i trailer og containergulve til vand- og landtransport.
 
Gulvene er bygget op af lameller, som limes og fingersamles under høje temperaturer og pres. Gulvene kan leveres i fulde længder i ét stykke – vores speciale er 40’, 45’ og 53’, som vi leverer til kunder over hele verden.

 

 

16
maj.
Mød en NOVI virksomhed: Fysiometer

Hvordan kan et Nintendo Wii board koblet med forskning føre til store kunder såsom fodboldklubber, hospitaler og militæret?

Læs hele nyheden

04
maj.
Sonobotic - en GrowAAL by NOVI virksomhed

”Ja, vi anser jo os selv for at være ’Digitale Darwinister’; Vi må og skal altid være et skridt foran udviklingen og helst to”, siger Hjerneforskeren, Henrik Selch. ”Med den stigning vi ser i mangel på uddannet arbejdskraft, må vi jo arbejde på en løsning, der kan imødekomme denne kæmpe udfordring vi står i nu og ser ind i, i fremtiden”.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
NOVI 1-5

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

NOVI 14
Niels Jernes Vej 6A+B
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: