Scale Biofuel

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 2041 8030

Scale Biofuel’s vision er at udvikle nye skalerbare teknologier til produktion af biobrændstof. 


Målet med teknologiudviklingen er at kunne producere biobrændstof så billigt at det kan konkurrere direkte på det eksisterende energimarked og samtidig gøre teknologien tilgængelig for nye markeder, som ikke er mulige at nå med den eksisterende produktionsteknologi af biobrændstof. Scale Biofuel’s teknologi har potentiale til at gøre bæredygtig biobrændstof og elektricitet økonomisk tilgængelig for mange, som i dag er foruden. Scale Biofuel’s ledelse har mere end 20 års international erfaring indenfor forretningsudvikling og forskningsledelse i fermenteringsindustrien med de sidste 8 år indenfor fermenteringsproduceret biobrændstof.

09
maj.
Christian Ingerslev Sørensen ny vicedirektør for EMD.

Christian Ingerslev Sørensen vil som ny vicedirektør i EMD fokusere på salg, marketing, strategisk og organisatorisk udvikling. Christian er civilingeniør med speciale i proceskontrol, og har desuden en MBA-grad, der giver ham en kombineret teknisk indsigt og markedsorienterede tilgang.

Læs hele nyheden

03
maj.
NOVI NewTech legatet uddelt til Hexastate

NOVI er glade for at kunne præsentere Hexastate som modtagere af årets NOVI NewTech legat. Med Hexastates smarte produkt måles og analyseres vibrationer fra produktionsmaskiner og der beregnes slid på forskellige komponenter så de kan udskiftes i god tid inden de er slidt op. Man undgår hermed nedbrud på maskinerne og voila – maser af penge er sparet!

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: