Scale Biofuel

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 2041 8030

Scale Biofuel’s vision er at udvikle nye skalerbare teknologier til produktion af biobrændstof. 


Målet med teknologiudviklingen er at kunne producere biobrændstof så billigt at det kan konkurrere direkte på det eksisterende energimarked og samtidig gøre teknologien tilgængelig for nye markeder, som ikke er mulige at nå med den eksisterende produktionsteknologi af biobrændstof. Scale Biofuel’s teknologi har potentiale til at gøre bæredygtig biobrændstof og elektricitet økonomisk tilgængelig for mange, som i dag er foruden. Scale Biofuel’s ledelse har mere end 20 års international erfaring indenfor forretningsudvikling og forskningsledelse i fermenteringsindustrien med de sidste 8 år indenfor fermenteringsproduceret biobrændstof.

06
dec.
NOVI NewTech legatet - det er nu du skal søge!

Ansøgningsfrist 14/2 -2019 NOVI uddeler igen i år 250.000 til den 9.-/10.-semesters studerende på Aalborg Universitet, som kan præsentere en forretningsidé med et så bæredygtigt potentiale, at konceptet kan omsættes til en ny virksomhed i Aalborg. Legatet uddeles i forbindelse med Aalborg Universitets årsfest i 2019.

Læs hele nyheden

29
nov.
Kæmpe interesse for nyt iværksættermiljø i Aalborg

Vi kan slet ikke få armene ned! I har lagt os ned med spandevis af henvendelser på vores nye GrowAAL iværksætterhus i Aalborg City, og vi er super glade for den store opbakning til projektet. Så et kæmpe TAK skal der lyde herfra 😃 Følg med på vores Instagram og Facebook profil hvor vi løbende vil lægge info op!

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: