Ren velkomst

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Øst

TLF. +45 7020 2001

Ren Velkomst sælger og servicerer bæredygtige gulvmåtter lavet af genanvendt plastik og fiskegarn. 


Vi leverer en løsning, hvor man ikke lejer, men ejer sin måtte og herigennem kan købe service til rengøring – og grundet produktmaterialet kan man mindske rengøringen med op til 70 %.

I Ren Velkomst arbejder vi derfor både for miljøet og indeklimaet, og vi tror på, at bæredygtighed starter på arbejdspladsen – og at selv små skridt har en betydning for et bæredygtigt samfund.

Ren Velkomst har på nuværende tidspunkt kontor på Novi i Aalborg og i Pandrup Erhvervspark.

16
jan.
NOVI NewTech legatet - nu går dommerne i gang!

Så er alle dette års ansøgninger kommet, og dommerkommitteen går i gang med at udvælge de bedste forretningsideer til pitch. Alle studieretninger på AAU kan søge NOVI NewTech legatet, og man kan vinde 300.000 kr. til realisering af en forretningsidé.

Læs hele nyheden

11
jan.
NOVI udgiver iværksætterhistorier

”10 uvurderlige tilfældigheder & hvordan de blev en succes.” Vi har samlet 10 gode og ærlige iværksætterhistorier fra Nordjylland, som inspiration til alle der drømmer om at blive iværksættere eller bare er nysgerrige for at høre, hvordan det mange gange er tilfældigheder der skaber de store succeser. De ti iværksættere du kan møde er: ManiPine, Brandheroes, Lyras, Tasklet Factory, Debito, netIP, Atira/Thomas Jørgensen, CompanYoung, Luksusbaby og AskCody. Vi glæder os rigtig meget til at dele bogen med dig.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: