Powel Danmark

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 27
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 7070 7404

Powel er en ledende leverandør af software løsninger til energiselskaber og offentlige virksomheder og har en unik IT-kompetence og omfattende brancheindsigt.


Powel tilbyder rådgivning og fuld processtøtte for bygning, drift og vedligehold af infrastruktur. Powel’s hovedkontor ligger i Trondheim, Norge og leverer forretningskritiske software løsninger og tilhørende ydelser for at hjælpe energiselskaber og offentlige virksomheder med bedre arbejdsprocesser og servicekvalitet. Powel er et privatejet selskab grundlagt i 1996. Firmaet har kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Polen, Schweitz, Tyrkiet og Chile, og har 380 ansatte.

25
aug.
En NOVI virksomhed - DNA Sense

Kunne du tænke dig at lære en svamp eller alge at kende? Ja, kunder fra hele verden sender i hvert fald prøver til DNA-Sense netop for at få identificeret svampe, bakterier og alger i forskellige systemer.

Læs hele nyheden

01
jul.
Benchmark Report - fantastiske resultater

I en netop udgivet Benchmark rapport scorer Novi Science Park højest på de fleste parametre. Sammenlignet med både udenlandske og danske søster-forskerparker, viser rapporten, at der er grund til at være stolt. Forskerparken klarer sig så godt, at den er tæt på at have opfyldt sin egen vision.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: