Otiom

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 21A
9220 Aalborg Ø

TLF. +45 3696 1010

Fordi ingen skal frygte at blive væk – og ikke blive fundet igen


Halvdelen af alle personer med demens bliver væk i løbet af deres sygdomsperiode, viser en opgørelse fra Nationalt Videnscenter for Demens. Det skal vi ikke acceptere.

Otiom er et revolutionerende, danskudviklet lokaliseringssystem, der beskytter personer med demens mod at blive væk. Løsningen er udviklet sammen med pårørende, plejepersonale og personer med demens, og tager derfor alle nødvendige hensyn.

Otiom er en revolutionerende, danskudviklet lokaliseringsløsning, der beskytter personer med demens mod at blive væk. Løsningen er udviklet sammen med pårørende, plejepersonale og personer med demens.

Med Otiom kan du oprette geografiske tryghedsniveauer, som definerer, hvor personen med demens sikkert kan opholde sig. Hvis personen forlader området, modtager de pårørende en alarm på sms, og Otiom-appen viser jer, hvor personen er, så I kan gøre noget med det samme.

Otiom overvåger ikke, og lokaliserer først, når et tryghedsniveau bliver overskredet. Otiom har strøm til en hel måned og kan tåle maskinvask.

Otiom er både udviklet og produceret i Danmark.

 

01
jul.
Benchmark Report - fantastiske resultater

I en netop udgivet Benchmark rapport scorer Novi Science Park højest på de fleste parametre. Sammenlignet med både udenlandske og danske søster-forskerparker, viser rapporten, at der er grund til at være stolt. Forskerparken klarer sig så godt, at den er tæt på at have opfyldt sin egen vision.

Læs hele nyheden

26
jun.
NOVI NewTech legatet uddelt til Travelli

TRAVELLI er en app for rejsende kvinder, som giver mulighed for at skabe kontakt og chatte med andre kvinder. TRAVELLI app’en har for nuværende 2 funktionaliteter; Near Me og Matched Trips, som gør det muligt for kvin-der at finde rejse rejsekammerater, både inden afgang og under rejsen.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: