Otiom

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 21A
9220 Aalborg Ø

TLF. +45 3696 1010

Otiom er en innovativ lokaliseringsenhed til personer med demens.


Otiom er en innovativ lokaliseringsenhed, som er udviklet til personer med demens. Med brug af den nye teknologi NB - IoT (Narrow Band - Internet of Things), har Otiom en række fordele som lang batteritid, vandtæthed og en meget præcis lokalisering. Otioms vigtigste opgave er at skabe frihed og tryghed for personer med demens.

Lokaliseringsteknologien er udviklet af virksomheden Acubit, som specialiserer sig indenfor lokaliseringsteknologi med brug af NB - IoT. IoT teknologier kan anvendes til både simple og mere avancerede formål, men bygger på, at forskellige produkter kan tale sammen, så data ét sted fra kan anvendes et andet sted. Derfor er Acubit interesseret i at indgå i samarbejde med andre virksomheder og deres produktudvikling, for at udbygge synergier.

22
sep.
Investo Capitals seneste investering

Fonden der har NOVI og Hartland i ryggen har nu lavet sin anden investering. Man har investeret I Brainreader som anses for en “rising medtech star”.

Læs hele nyheden

24
sep.
Netic overtager efter Intel

Netics vækstrejse blev i 2016 boostet af at Netic blev en del af Trifork, og dermed fik man større muskler til udvikling. ”Vi ansatte alle de dygtige folk vi kunne finde, og satsede på, at der ville blive arbejde til dem – og det er vi lykkedes med” siger Steen Jensen. ”Vi er gået fra 32 til 97 mand på 3 år”.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: