Optimate

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 5137 0899

Vi er en gruppe meget erfarne konsulenter og udviklere, som hjælper virksomheder med at implementere, drive og udvikle deres Dynamics AX/365 installationer. Vi har valgt Dynamics AX/365, da vi her finder mulighed for at arbejde agilt og med utallige muligheder for at skabe konstellationer, der passer til jeres organisation.


Optimate leverer komplette Dynamics AX/365-løsninger. Vi er et hus med kompetencerne på rette sted, og det gør vi brug af. Vores erfarne konsulenter og udviklere implementerer, driver og udvikler Dynamics AX/365-installationer efter agile metoder. På det agile grundlag kan vi konsekvent understøtte den udvikling din virksomhed befinder sig i.

Glade medarbejdere, engageret i udviklingen af din forretning.
Hos Optimate er vi engagerede AX’ere, der tager initiativ og ansvar i vores job – og det kan mærkes i vores forretning. Vi er blevet Gazelle virksomhed syv år i træk. Vi prioriterer samtidig et arbejdsliv, hvor der er balance imellem arbejds- og fritid, så vi skaber en god forretning med glade medarbejdere.

Vi lægger vægt på langsigtede relationer med kunderne, og netop det kan vi med et stærkt team, der har viljen til at stille skarpt og være kompetente samarbejdspartnere med dig som kunde. Vores erfaring bygger på at udvikle løsninger til større virksomheder inden for primært handel og produktion, hvor vi har taget de nødvendige skridt for at kunne følge udviklingen i din forretning.

16
dec.
9 Gazeller i NOVI / GrowAAL 2019

Årets sidste gazelleevent har netop fundet sted. Og af 2052 gazeller i Danmark er de 9 fra NOVI og GrowAAL! Vi er meget stolte af, at vores miljø understøtter disse 9 firmaer med vores omgivelser og netværk. Vi valgte så snart vi havde navnene på de 9 firmaer, at invitere til en lille fejring her i NOVI, hvor vi uddelte lykønskninger og en kurv med juleguf til hvert firma.

Læs hele nyheden

13
dec.
Stor åbningsfest i GrowAAL EAST by NOVI

Så blev huset endelig åbnet. Mange havde taget turen til det nye GrowAAL EAST, og der blev hygget hængt ud, hørt poetry-slam og smagt på den nye GROW-beer.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: