Optimate

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 5137 0899

Vi er en gruppe meget erfarne konsulenter og udviklere, som hjælper virksomheder med at implementere, drive og udvikle deres Dynamics AX/365 installationer. Vi har valgt Dynamics AX/365, da vi her finder mulighed for at arbejde agilt og med utallige muligheder for at skabe konstellationer, der passer til jeres organisation.


Optimate leverer komplette Dynamics AX/365-løsninger. Vi er et hus med kompetencerne på rette sted, og det gør vi brug af. Vores erfarne konsulenter og udviklere implementerer, driver og udvikler Dynamics AX/365-installationer efter agile metoder. På det agile grundlag kan vi konsekvent understøtte den udvikling din virksomhed befinder sig i.

Glade medarbejdere, engageret i udviklingen af din forretning
Hos Optimate er vi engagerede AX’ere, der tager initiativ og ansvar i vores job – og det kan mærkes i vores forretning. Vi er blevet Gazelle virksomhed syv år i træk. Vi prioriterer samtidig et arbejdsliv, hvor der er balance imellem arbejds- og fritid, så vi skaber en god forretning med glade medarbejdere.

Vi lægger vægt på langsigtede relationer med kunderne, og netop det kan vi med et stærkt team, der har viljen til at stille skarpt og være kompetente samarbejdspartnere med dig som kunde. Vores erfaring bygger på at udvikle løsninger til større virksomheder inden for primært handel og produktion, hvor vi har taget de nødvendige skridt for at kunne følge udviklingen i din forretning.

06
dec.
NOVI NewTech legatet - det er nu du skal søge!

Ansøgningsfrist 14/2 -2019 NOVI uddeler igen i år 250.000 til den 9.-/10.-semesters studerende på Aalborg Universitet, som kan præsentere en forretningsidé med et så bæredygtigt potentiale, at konceptet kan omsættes til en ny virksomhed i Aalborg. Legatet uddeles i forbindelse med Aalborg Universitets årsfest i 2019.

Læs hele nyheden

29
nov.
Kæmpe interesse for nyt iværksættermiljø i Aalborg

Vi kan slet ikke få armene ned! I har lagt os ned med spandevis af henvendelser på vores nye GrowAAL iværksætterhus i Aalborg City, og vi er super glade for den store opbakning til projektet. Så et kæmpe TAK skal der lyde herfra 😃 Følg med på vores Instagram og Facebook profil hvor vi løbende vil lægge info op!

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: