SSI SCHÄFER flytter ind på NOVI med 75 medarbejdere


NOVI Ejendomsfonds bestyrelsesformand Evald Lange Rise (til venstre) og NOVIs CEO Henrik Lundum (til højre) er meget glade for at dele nyheden.

Pressemeddelelse:

Vi er superstolte over at kunne dele nyheden om, at SSI SCHÄFER har valgt at flytte deres danske hovedkontor med 75 medarbejdere ind på NOVI pr. 1. oktober 2023.

SSI SCHÄFER er et verdensomspændende firma med mere end 10.500 medarbejdere på verdensplan. SSI SCHÄFER udvikler logistik-løsninger til kunder i mange forskellige brancher og løser deres behov for optimering af materialeflow.

Bestyrelsesformand for NOVI Ejendomsfond, Evald Lange Rise udtaler -Jeg er superglad for nyheden om at endnu en stor virksomhed som SSI SCHÄFER vælger NOVI som deres base. Det bekræfter os i, at vi også har de rigtige tilbud til store internationale firmaer. NOVIs flotte vækst gennem de seneste år og evnen til at tiltrække både små og store virksomheder understøtter på fineste vis erhvervsstrategien i Aalborg Kommune. Jeg ser med glæde frem til, at den positive udvikling i NOVIs udlejning kan fortsætte.

NOVIs CEO, Henrik Lundum følger op -Det, at SSI SCHÄFER vælger at bo hos os, tager vi som en kæmpe kompliment til vores full-service koncept, som vi hele tiden søger at forbedre og udbygge med nye tiltag. Det er et fantastisk supplement til vores klynge af tech-virksomheder, hvor vi gerne vil sikre talentmassen i virksomhederne, bl.a. gennem at huse mange af dem helt fra deres spæde opstart, gennem deres vækstperiode og til de er blevet til store, internationale firmaer.

Michael Hillstrom, administrerende direktør for SSI SCHÄFER Scandinavia udtaler følgende - Det glæder os at kunne meddele, at SSI SCHÄFERs hovedkontor i Danmark vil flytte til nye lokaler i oktober 2023. Vores nye placering i Aalborg vil tilbyde en mere rummelig og moderne arbejdsplads for vores medarbejdere og give bedre adgang for vores kunder. Det bliver hjemsted for salg, teknisk afdeling, projektledelse, kundeservice og support, IT-afdeling og administrativ support. At have alle afdelinger og kompetencer under ét lokalt tag, gør det muligt for SSI SCHÄFER hurtigere at reagere og implementere ændringer for vores kunder.

NOVI er en Science- og Business Park med, og en unik placering ved Aalborg Universitet. Vi huser både større og mindre virksomheder i domiciler, individuelle lejemål og co-working spaces. NOVI råder over mere end 90.000 kvm moderne faciliteter. Vi har 4 kantiner og til dagligt har vi over 3.000 medarbejdere med arbejdssted i vores miljø. NOVI er en erhvervsdrivende fond, hvis formål er at understøtte erhvervslivet i Nordjylland med særlig fokus på udviklingsvirksomheder. Vi driver tilmed 2 iværksætterhuse, GrowAAL by NOVI, der bl.a. hjælper helt nystartede virksomheder. Læs mere om NOVIs lejemål og ledig plads her

 

 

Tilbage til oversigten

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
NOVI 1-5

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

NOVI 14
Niels Jernes Vej 6A+B
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: