Samsung vokser i NOVI og flytter i nye lokaler

Kilde: Samsung Aalborg

Samsung har siden 2012 haft sit Bluetooth Center of Excellence i NOVI og flytter nu i større lokaler. Medarbejder nr. 40 tiltræder til august.

Afdelingen i Aalborg fungerer blandt andet som hovedansvarlig inden for udvikling af den meget vigtige trådløse teknologi, der spiller en stadig større rolle i smartphones. Netop wireless har gennem mange år været et styrkeområde for Aalborg Universitet, og mange af Samsungs ingeniører er da også rekrutteret herfra:

- Vores afdeling i Aalborg består af seks nationaliteter, men de fleste har deres uddannelsesbaggrund fra Aalborg Universitet. 36 ud af 39 fastansatte medarbejdere er ingeniøruddannet, og universitetets unikke kompetencer inden for netop trådløse teknologier har været helt afgørende for placeringen af udviklingsafdelingen her i Aalborg, forklarer HR-chef Rikke Holmgaard fra Samsung i Aalborg.

Flere sammenfaldende elementer gør, at Samsung Aalborg nu flytter i nye lokaler her i NOVI, og Samsung Aalborg flytter til nye lokaler i NOVI8, der er den seneste udvidelse af forskerparken. Her har Samsung Aalborg fået godt 800 nybyggede kvadratmeter indrettet specielt til formålet:

- Vores organisation er baseret på videndeling og samarbejde. Vi har med vores nye lokaler fået mulighed for at indrette os optimalt med kommunikation i mente. Vi har desuden fået mulighed for at samle vores automatiserede test systemer, således at de ikke støjer, hverken lyd- eller radiomæssigt i kontoret, siger den lokale site lead og udviklingsansvarlige, Carsten Andersen, der var den ene af to ophavsmænd til Bluetooth-teamet i Aalborg.

 

 

 

 

 

Tilbage til oversigten

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: