3 NOVI virksomheder, heriblandt 2operate, var en del af den fælles danske stand på verdens største mobilmesse – Mobile World Congress (MWC) i Barcelona. Messen fandt sted fra d. 22. til den 25. februar 2016. Den fælles stand på messen er blevet til i samarbejde mellem IT-Branchen, den danske ambassade i Spanien og Danmarks Eksportråd. Blandt de andre danske virksomheder var AM3D, Dantracker, Steinwurf, Dencrypt, Hansen Technologies, Seluxit, Victorfon og The Eye Tribe også repræsenteret.

Blandt disse virksomheder er AM3D, Dencrypt, Seluxit, Steinwurf og 2operate nordjyske. Heraf har Steinwurf, Dencrypt og 2operate til huse i NOVI, hvor de er placeret tæt på det akademiske miljø og det øvrige erhvervsliv. Steinwurf har i samarbejde med to amerikanske universiteter udviklet en teknologi, der kan øge hastigheden på internettet markant. 2operate arbejder med software, som kan overvåge mobilnetværk, og derved sikre at antennemasterne er i drift, og Dencrypt udvikler løsninger på baggrund af en af verdens stærkeste krypteringsmetoder. Messen brugte 2operate blandt andet til at præsentere version 3 af deres produkt, 2solve, der nu kan håndtere mere data på en hurtigere og bedre måde. Alle virksomhederne melder om et godt udbytte af messen.

Om Mobile World Congress
Med mere en 100.000 besøgende fra 204 lande, heraf 5.000 CEO´s og 55% C-level deltagere, er MWC en unik mulighed for at fremvise løsninger på mobilområdet, og få adgang til virksomheders strategiske beslutningstagere. Du kan læse mere om MWC på deres egen hjemmeside

 

 

Tilbage til oversigten

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: