EG udvider i NOVI


IT-virksomheden EG udvider virksomheden med en specialist-enhed i NOVI. Den skal være med til at gennemføre koncernens hidtil største investering i virksomhedens løsning til løn- og personaleadministration.

Vi går i første omgang efter at ansætte 10 medarbejdere på NOVI i Aalborg. Det åbner op for, at vi kan rekruttere nogle af de mange dygtige IT-folk og -studerende i Aalborg-området, så de ikke behøver at køre hele vejen til Aarhus. Det ser vi som en kæmpe gevinst både for os og vores kommende kollegaer i Aalborg, siger Johnny Iversen, divisionsdirektør i EG A/S, som ejer Silkeborg Data A/S.  

EG A/S har i forvejen 50 medarbejdere her i NOVI og har været i Aalborg i mange år. De smelter sammen med EG Silkeborg Datas Aalborg-medarbejdere, og hele holdet kommer til at dele kontor på NOVI. Netop NOVI er valgt som den nordjyske bastion på grund af de mange andre IT-virksomheder, der sidder her og ikke mindst muligheden at skalere kontoret op eller ned efter behov.

EG og EG Silkeborg Data er ret klassiske eksempler på virksomheder, der nyder godt af det faglige niveau på NOVI sammen med den nemme adgang til nye kontorer, en bemandet reception og alle de fælles administrative funktioner, som huset tilbyder. Vi ser frem til at byde endnu flere EG-medarbejdere velkommen på NOVI, kommenterer Henrik Lundum, CEO i NOVI.

NOVI har siden 1989 opført en række bygninger, der har bragt forskerparken op på et samlet areal på godt 70.000 kvadratmeter. Et af NOVIs seneste højtprofilerede byggerier er det nye, avancerede antennelaboratorium i Aalborg Øst, som for få måneder siden blev taget i brug og er fuldt udlejet til Intel og Aalborg Universitet. NOVI 8-bygningerne fra 2013, hvor EG Silkeborg Data skal sidde, er også ved at være godt fyldt, primært med lejere, som er vokset ud af andre dele af NOVI Forskerpark. Læs mere på www.novi.dk

 

 

 

 

Tilbage til oversigten

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: