Christian Ingerslev Sørensen ny vicedirektør for EMD.

Christian Ingerslev Sørensen vil som ny vicedirektør i EMD fokusere på salg, marketing, strategisk og organisatorisk udvikling. Christian er civilingeniør med speciale i proceskontrol, og har desuden en MBA-grad, der giver ham en kombineret teknisk indsigt og markedsorienterede tilgang.

I mere end 15 år har han arbejdet i ledende stillinger inden for ledelse, salg, strategi og forretningsudvikling. Hans faglige baggrund indenfor telekommunikation og IT, fra virksomheder som Sonofon/Telenor Danmark, Bredbånd Nord og 2operate, vil bringe værdifulde og nye forretningsmæssige kompetencer til virksomheden.

"Min professionelle karriere har altid været med fokus og passion for effektiv drift af infrastruktur", siger Christian Ingerslev Sørensen. EMD‘s fokus på at være i front indenfor vedvarende energi med implementering af den nyeste forskning og udvikling relateret til vindenergi og distribueret energiforsyning, er en meget tiltalende virksomhedsmission. ”Vi har en unik produktpakke med hovedprodukterne windPRO og energyPRO samt andre værktøjer og serviceydelser, og vores årlige resultater viser det globale potentiale for os. Jeg ser frem til vores fælles fremtidige rejse".

EMD har haft NOVI som base siden år 2002

 

Tilbage til oversigten

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: