2operate sælger løsning til TELE Greenland A/S 

2operate og TELE Greenland A/S har underskrevet en kontrakt om et Operations Support System (OSS) til forenkling af netværksdrift baseret på 2operates 2solve-platform.  
2solve hjælper teleselskaber med at etablere effektive arbejdsprocesser i kundeservice og netværksovervågning. Løsningen er unik, da den benytter avancerede algoritmer til at automatisere fejlfinding og derved øge produktiviteten i netværksdriften.

Selve underskrivelsen af aftalen fandt sted på Mobile World Congress i Barcelona, den 28. februar.

"Det er vigtigt for os at finde de bedste løsninger til at sikre en stærk sammenhæng imellem teknik og kundeoplevelse", siger Jonas Hasselriis, Direktør for Teknik og IT hos TELE Greenland. "2operate har udviklet et innovativt produkt, der øger synligheden af netværkets ydeevne i vores drift- og support-organisation. Dette passer rigtig godt med vores nuværende strategi".

"Vi er rigtigt glade for at kunne lukke denne ordre med TELE Greenland A/S her i Barcelona, og vi glæder os meget til det nye samarbejde", siger Christian Ingerslev Sørensen, administrerende direktør for 2operate. "TELE Greenland A/S har de seneste år øget deres fokus på kunden og kundens oplevelse. Vi ønsker at medvirke til, at TELE Greenland A/S´ kunder får en perfekt oplevelse af mobilnetværkets kvalitet".

2operate og Tele Greenland A/S har tidligere samarbejdet og afsluttede i 2016 et fælles projekt for det Europæiske Rumagentur, ESA, omkring udnyttelsen af koncepter fra jordbaseret telekommunikation inden for satellit-kommunikation.

Læs mere om 2operate

 

 

 

 

Tilbage til oversigten

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: