Velkommen i NOVI til legatmodtager e-shoptimizer

I april måned modtog e-shoptimizer NOVI NewTech legatet. De tre virksomhedsejere har nu afsluttet deres softwareingeniøruddannelse på AAU, og er klar til at fokusere 100% på e-shoptimizer. Og de er har allerede gang i salget.

-Vi har netop leveret en løsning til en større kunde i Tyskland, og vi satser nu al vores tid på salg og markedsføring i den næste periode - Siger Jonathan Hansen.

-Vi har planer om, at få 3 praktikanter hen over sommeren, og de skal støtte op om vores salgsproces med markedsføringsmateriale og salgsrelaterede aktiviteter.

Om indflytningen i NOVI siger Morten Brodersen Jensen, - Vi er super glade for det kontor vi har fået tildelt i NOVIs Ignition Camp. Vi har allerede mødt en masse spændende virksomheder, som vi sidder ved siden af, her på gangen. -Vi har både talt med en af de andre virksomheder, om at hjælpe dem med en opgave, og andre har tilbudt os hjælp, med noget af det som vi ikke er eksperter på, så det kunne ikke være bedre.

Se film om årets legatmodtagere 

Henrik Lundum, Adm. direktør i NOVI, og medlem af dommerkomiteen er glad for, med legatet, at kunne hjælpe årets modtagere videre med deres planer for virksomheden og Henrik vil fremadrettet fungere som mentor for e-shoptimizer. - Vi har alle faciliteter på NOVI til at støtte op om dem, og hjælpe dem på vej. Hjælp til regnskaber, markedsføring, strategiplaner, advokat og revisor, vi vil støtte op om dem hvor der er behov for det, og vi håber vi vil være det perfekte match for dem, så de kan udvikle virksomheden på bedste vis. Oveni den kontante præmie på 250.000 modtager E-shoptimizer tilskud til kontorlokale og ydelser til bl.a. revision og regnskab til en værdi af 50.000 kr.

- Håbet er at e-shoptimizer bliver en succes, og at de kommende årgange på AAU vil blive inspireret af dem og tænke - ”Hvis de kan, så kan vi også” Vi glæder os til, med legatet, fremadrettet at være fødselshjælper til en virksomhed om året der udspringer af AAU, og vi håber at måske 20% af de virksomheder der fødes, kan blive til noget rigtig stort, og skabe rigtig mange arbejdspladser i Nordjylland. Mit håb er nemlig også, at man på sigt vil kunne fastholde flere studerende i Aalborg-området, siger Henrik Lundum

Om NOVI NewTech legatet:

Alle studieretninger på AAU kan ansøge om legatet som uddeles igen på samme tid næste år (2019). Som studerende skal man fremsende en forretningsplan for en eksisterende virksomhed eller en ide til en virksomhed. Ca. 5 udvælges til at lave et pitch for dommerkomiteen. Herefter findes vinderen. 

Læs mere om legatet

 

 

 

 

Tilbage til oversigten

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: