Sponsor i GrowAAL – støtter iværksætteraktiviteter

Da vi lancerede GrowAAL var vi så utrolig heldige, at tre lokale støtter valgte at indgå sponsoraftale med os.

Ideen bag en sponsering af GrowAAL er, at sponsoraterne bidrager til at skabe aktiviteter til de iværksættere, der bor i de to GrowAAL huse (City og EAST). Det er således vigtigt at pointere, at midlerne ikke anvendes til dækning af NOVI’s drift.

NOVI ønsker samtidig gennem sponsorene at forbinde iværksætterne med vores stærke, lokale erhvervsliv i Aalborg og håber, at der på denne måske kan skabes forretning, eller evt. endda en kommende investeringsmulighed.

Det er lykkedes os at huse hele 87 virksomheder i GrowAAL City og den 12. december 2019 åbnede vi GrowAAL EAST, hvor der er plads til ca. 40 virksomheder – alt i alt en kontaktflade til ca. 130 spændende, gale, dynamiske iværksættervirksomheder.

Vi kan se, at økosystemet har en effekt, eftersom NOVI og GrowAAL tilsammen tæller 9 gazellevirksomheder i år.

Lykkes det os, i fællesskab, at skabe nogle rammer for iværksætterne, der bevirker at de vokser, skal der ikke meget vækst til før at det kan ses på jobskabelsen i Aalborg og på hele byens dynamik i øvrigt. Aktiviteterne skal være åbne, også for eksterne parter og dermed tiltrække yderligere nye iværksættere til byen, så vi – med mange parallelle initiativer- kan skabe et økosystem, der gør at vi kan være med til at skabe en iværksætterby i særklasse.

Fra GrowAALs fødsel meldte Danske Bank, Nordicals og Beierholm sig som sponsorer, og nu har også Hovmøller & Thorup, ScanOffice, og Enggaard A/S tegnet et sponsorat, og der er flere på vej.

Den støtte er vi utrolig taknemmelige for, idet det giver muligheden for at skabe noget nyt og unikt i Aalborg.

Der er mulighed for at tegne Guld eller Sølv sponsorater, som giver flere fordele, bl.a. adgang til Events på vores lækre Roof-top lounge og terrasse i GrowAAl city, adgang til faciliteterne samt god eksponering på de sociale medier:

Er du interesseret i uforpligtende at høre mere Grow-sponsor så kontakt:

Anne-Mette Vestergaard, Kundechef
T:+45 9635 4517| M:+45 2542 2990
anv@novi.dk 

eller

Henrik Lundum, adm. direktør
T:+45 9635 4545| M:+45 2969 5542
hlu@novi.dk

 

Tilbage til oversigten

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
NOVI 1-5

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

NOVI 14
Niels Jernes Vej 6A+B
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

* indicates required

Og følg os online: