3 SEJE VIBRATIONS-GUTTER FRA HEXASTATE VINDER 250.000 I LEGAT.

Se film om årets legatmodtagere

Ud af de 5 finalister blev HEXASTATE af dommerne udpeget som vindergruppen.


Dommer Henrik Lundum, NOVI med 2 af vinderne fra Hexastate, Asger Damtoft og Steffen Nielsen

- HEXASTATE havde det bedste team, og gruppen præsenterede en gennemtænkt forretningsidé. Under præsentationen demonstrerede gruppen en overbevisende prototype af deres produkt, som et par af Danmarks top 100 virksomheder allerede har vist interesse for, siger Henrik Lundum, direktør for NOVI og medlem af dommerpanelet.

Med Hexastates smarte produkt måles og analyseres vibrationer fra produktionsmaskiner og der beregnes slid på forskellige komponenter så de kan udskiftes i god tid inden de er slidt op. Man undgår hermed nedbrud på maskinerne og voila – maser af penge er sparet!

-HEXASTATEs løsning er allerede på vej ud i test hos en af Danmarks største virksomheder og en stor tysk virksomhed, og med legatet fra NOVI står vi optimalt rustet til at skabe en rigtig arbejdsplads. Det er vi meget stolte af, og legatet er virkelig noget af det, der gør det attraktivt at studere i Aalborg, siger Asger Damtoft på vegne af HEXASTATE.

Læs pressemeddelelsen 

 

Om NOVI NewTech legatet:

Alle studieretninger på AAU kan ansøge om legatet som uddeles igen på samme tid næste år (2020). Som studerende skal man fremsende en forretningsplan for en eksisterende virksomhed eller en ide til en virksomhed. Ca. 5 udvælges til at lave et pitch for dommerkomiteen. Herefter findes vinderen. 

Læs mere om legatet

 

 

 

 

Tilbage til oversigten

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: