NOVI NewTech legatet på 250.000 kr uddelt til tre softwareingeniørstuderende.

Se film om årets legatmodtagere 

NOVI er glade for at kunne præsentere e-shoptimizer som de første modtagere af NOVI NewTech legatet.

- e-shoptimizer er stiftet af af tre 9. semesters softwareingeniørstuderende. Igennem ansøgning og pitch har de demonstreret, at de har en super forretningside der kan skaleres. De har også et supergodt team som er noget af det allervigtigste for en lille nystartet virksomhed, siger Henrik Lundum, Adm. direktør i NOVI.

e-shoptimizer er først på markedet med et produkt som alle Magento-webshops kan have gavn af, nemlig at sammenligne pris, leveringstid og lagerstatus på de varer man har i sin webshop på tværs af platforme. Tekster tilhørende produkterne vil også kunne vurderes og sammenlignes med konkurrenternes, så de kan optimeres. Herudover har e-shoptimizer en pipeline af nye ideer til produkter der kan udvikles hen ad vejen.

Henrik Lundum er glad for, med legatet, at kunne hjælpe årets modtagere videre med deres planer for virksomheden og Henrik vil fremadrettet fungere som mentor for e-shoptimizer. - Vi har alle faciliteter på NOVI til at støtte op om dem, og hjælpe dem på vej. Hjælp til regnskaber, markedsføring, strategiplaner, advokat og revisor, vi vil støtte op om dem hvor der er behov for det, og vi håber vi vil være det perfekte match for dem, så de kan udvikle virksomheden på bedste vis. Oveni den kontante præmie på 250.000 modtager E-shoptimizer tilskud til kontorlokale og ydelser til bl.a. revision og regnskab til en værdi af 50.000 kr.

- Håbet er at e-shoptimizer bliver en succes, og at de kommende årgange på AAU vil blive inspireret af dem og tænke - ”Hvis de kan, så kan vi også” Vi glæder os til, med legatet, fremadrettet at være fødselshjælper til en virksomhed om året der udspringer af AAU, og vi håber at måske 20% af de virksomheder der fødes, kan blive til noget rigtig stort, og skabe rigtig mange arbejdspladser i Nordjylland. Mit håb er nemlig også, at man på sigt vil kunne fastholde flere studerende i Aalborg-området, siger Henrik Lundum


 På billedet ses: Adm. direktør i NOVI, Henrik Lundum og e-shoptimizer: Thomas Holm Thomsen, Morten Brodersen Jensen, og Jonathan Toftegaard Hansen

Læs pressemeddelelsen om legatuddelingen 2018 

 

Om NOVI NewTech legatet:

Alle studieretninger på AAU kan ansøge om legatet som uddeles igen på samme tid næste år (2019). Som studerende skal man fremsende en forretningsplan for en eksisterende virksomhed eller en ide til en virksomhed. Ca. 5 udvælges til at lave et pitch for dommerkomiteen. Herefter findes vinderen. 

Læs mere om legatet

 

 

 

 

Tilbage til oversigten

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: