NOVI lancerer brætspillet ”Iværksætterspillet”

Kan man lege sig til at blive en god iværksætter, og hvem vinder kampen om det bedste svar på et iværksætterdilemma?

 

Læs mere om spillet og køb det her

I NOVI, som er en fond med formålet at understøtte erhvervslivet i Nordjylland, har vi savnet et værktøj der på en lidt lettere og legende måde kunne give iværksættere mere kreative ideer og løsningsformer.

Derfor har vi udviklet et dilemma-spil, hvor du er iværksætteren der sættes i en række læringsrige scenarier. Dilemmaerne skal løses i fællesskab gennem dialog, og ideen er så, at løsningen nedfældes som en del af de inputs de skal bruge til at drive, styre og udvikle deres forretning.

Vi har valgt at sende et eksemplar af spillet gratis til iværksættermiljøer, skoler og uddannelsesinstitutioner i hele Nordjylland, hvor man kan bruge det i en sammenhæng, hvor man udklækker kommende iværksættere, eller hvor man selv ønsker at sætte sig ind i Iværksætternes dilemmaer.

Spillet er designet således, at det kan spilles af iværksætterne alene eller med en ”dommer”. Dommeren kan f.eks. være en lærer i en undervisningssituation.

Baggrund: Da NOVI blev etableret i 1988 var det b.la. med det formål, at støtte op om erhvervsudviklingen i Nordjylland, herunder iværksætteriet. Derfor har vi udviklet et dilemma-spil, der sætter iværksætterne i en række læringsrige scenarier. Dilemmaerne skal løses i fællesskab gennem dialog, og ideen er så, at løsningen nedfældes som en del af de inputs de skal bruge til at drive, styre og udvikle deres forretning.

 

Tilbage til oversigten

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

* indicates required

Og følg os online: