NOVI køber Juraens hus - nu NOVI 14

Læs hele pressemeddelelsen

NOVI har pladsproblemer. Der er simpelthen ikke kvadratmeter nok til de virksomheder, der gerne vil bo i forskerparken, eller til de mange, som står i kø for at udvide. Derfor har NOVI, som et led i at øge antal kvadratmeter i forskerparken, købt bygningen ”Juraens Hus”, Niels Jernes Vej 6 A+B, som fremover navngives NOVI 14 

”NOVIs vækst er godt for Aalborg og for hele Nordjylland. Jeg glæder mig over den store vækst, der har været de seneste år og ikke mindst, at væksten ser ud til at fortsætte.” siger bestyrelsesformand Thomas Kastrup-Larsen.

”Vi har jo relativt mange virksomheder, der bliver hos os i mange år og vækster i NOVI. Det kan vi se af egne data og af Benchmark rapporten* fra forrige år, der viste at meget få virksomheder i NOVI har en intention om at flytte. I Benchmark rapporten lå tallet på 1,93 ud af 7, og denne score var den laveste i undersøgelsen. Men for at leve op til vores ønske om at understøtte de virksomheder, der vil vækste hos os, har vi virkelig pladsproblemer i øjeblikket. Vi har en udlejningsprocent på 97 og en venteliste, både på ny- indflytning, og på virksomheder, der ønsker at udvide internt, udtaler Adm. Direktør Henrik Lundum.”

Allerede en ny lejer

NOVI 14 kommer til at huse større domicil-lignende lejemål, og til at begynde med flytter en af NOVIs nuværende lejere ind i et stort lejemål på 1000 kvm i den ene fløj af det nye hus. Inden da skal ejendommen dog istandsættes, så lejemålene matcher NOVIs nye standard for erhvervslejemål. Indflytning er planlagt til 1. dec. 2021.

Kontakt:
Henrik Lundum, CEO NOVI

hlu@novi.dk +45 2969 5542

 

 

Tilbage til oversigten

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
NOVI 1-5

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

NOVI 14
Niels Jernes Vej 6A+B
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

* indicates required

Og følg os online: