NOVI ÅBNER DET VILDESTE IVÆRKSÆTTERMILJØ I AALBORG CITY

Den 8. februar 2019 slår GrowAAL dørene op og åbner de fedeste kontorer og flex-arbejdspladser! GrowAAL er et kontorfællesskab i Aalborg City lige ved siden af "Spritten". Du kan få eget kontor, vælge at arbejde i kontorfællesskab med andre, eller få en drop-in plads.

NOVIs Administrerende direktør, Henrik Lundum fortæller:

”Vi glæder os rigtigt meget til at komme tættere på de mindre iværksættere og Aalborgs pulserende byliv. GrowAAL bliver ikke et NOVI nr. 2, men et helt nyt koncept med bl.a. Drop-in-office. Med GrowAAL drop-in får man, for et mindre beløb, fri adgang til loungen på 4. etage, hvor der er rig mulighed for at arbejde, netværke med andre iværksættere og al den kaffe, man kan drikke. Samtidig får man adgang til husets mødelokaler og roof-top tagterrasse”.

”Inspirationen til GrowAAL er hentet i Amsterdam, som er én af Europas største iværksætterbyer. Ambitionen er at blive det foretrukne sted at hænge ud for de iværksættere, som ikke har brug for en fast kontorplads”, uddyber Henrik, som også forventer at kunne hente synergi på tværs af NOVI og GrowAAL bl.a. i forhold til deres lange erfaring med udlejning og drift samt en ny mentorordning. ”Det er afgørende, at vi lærer af hinanden på tværs. GrowAAL bliver den vildeste læringsrejse”, slutter Henrik, som også røber, at de første lejere allerede er på venteliste. 

Vær med fra starten

Vi har Grand Opening 8. februar 2019, og det er allerede nu muligt at reservere en plads eller kontor i miljøet. Henvendelse til anv@novi.dk

Del meget gerne den gode nyhed !

 

Tilbage til oversigten

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
NOVI 1-5

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

NOVI 14
Niels Jernes Vej 6A+B
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

* indicates required

Og følg os online: