Nyt Samarbejde om jobs til medarbejdere fra BAE-systems

I forbindelse med lukningen af BAE-systems i Nørresundby så et nyt samarbejde, om at få medarbejderne videre i nye jobs, dagens lys sidst i oktober.  Samarbejdspartnerne er Jobcenter Aalborg, NOVI og BusinessAalborg. Der er bl.a. etableret en lukket Facebook-gruppe for medarbejderne ved BAE-systems, hvor virksomheder kan byde ind med jobs. Mange virksomheder har budt ind på facebook-gruppen. Bl.a. har 6 firmaer bosat i NOVI i løbet af den sidste halvanden måned videregivet stillingsopslag i gruppen.

NOVI byder også ind med iværksættertilbud

Vi har fra NOVIs side også budt ind med et tilbud til de af BAE-systems medarbejdere der måtte have interesse i at starte egen virksomhed. 

NOVIs direktør Henrik Lundum udtaler: ”Erfaringsmæssigt er der mange iværksætterspirer inden for IT-området, og det er meget oplagt, at vi forsøger at inspirere til at starte nye virksomheder op. Det er mennesker med enorm viden, bl.a. inden for datahåndtering og –sikkerhed. Der er ikke ret meget, som er mere oppe i tiden end det. Så fra NOVIs side vil vi sammen med BOREAN Innovation og BusinessAalborg stille op med nogle iværksættertilbud som en del af den samlede plan”.

Kontaktpersoner fra NOVI er:

Anne-Mette Vestergaard                                    
kundechef                                                              
anv@novi.dk                                                             

 

 

 

Tilbage til oversigten

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: