Benchmark rapport - European Science Parks

I en netop udgivet Benchmark rapport scorer Novi Science Park højest på de fleste parametre. Sammenlignet med både udenlandske og danske søster-forskerparker, viser rapporten, at der er grund til at være stolt. Forskerparken klarer sig så godt, at den er tæt på at have opfyldt sin egen vision.

I Aalborg findes en af landets mest innovative forskerparker, der med de rette ingredienser har skabt et miljø, der lader nytænkning, netværk og visionære tanker spire. I sig selv beviser de 25 år og mere end 100 virksomheder, der hver dag deler viden og adresse, at opskriften på NOVI virker

– men nu giver rapporten et klart og tydeligt bevis for, at miljøet har væsentlig betydning for dem, det hele handler om - beboerne i NOVI.

Se flere af parametrene fra undersøgelsen i denne artikel

Ud af de 4 finalister blev Travelli af dommerne udpeget som vindergruppen.

Travelli er en app for rejsende kvinder, som giver mulighed for at skabe kontakt og chatte med andre kvinder. Travelli app’en har for nuværende 2 funktionaliteter; Near Me og Matched Trips, som gør det muligt for kvinder at finde rejse rejsekammerater, både inden afgang og under rejsen. Disse funktionaliteter er kun begyndelsen, da teamet er i fuld gang med at udvikle yderligere features. TRAVELLI gør op med den traditionelle måde at rejse ved at facilitere en let, praktisk og sikker rejsefacon, som fører til nye bekendtskaber, rige oplevelser og fantastiske rejser. Rejseappen er kun for kvinder.

”Ud af de 4 finalister, som præsenterede deres idé for dommerpanelet, var der enighed om at TRAVELLI var vindergruppen. TRAVELLI havde selv oplevet et problem, der krævede en god løsning, og kastede sig derfor ud i at undersøge hvilke løsningsmuligheder, der var til stede.

Under præsentationen for dommerpanelet demonstrerede gruppen overbevisende, hvorfor netop denne løsning vil ramme et publikum.

Det er derfor en glæde at kunne overrække NOVI NewTech legatet til TRAVELLI.” siger adm. direktør i NOVI Henrik Lundum, der sammen med Dorte Stigaard, Innovationsdirektør på AAU, og iværksætteren Mads Peter Veiby udgør dommerkomitéen.

Travelli er allerede flyttet ind i iværksætterhuset GrowAAL EAST, hvor de er i gang med at færdigudvikle deres app.

Læs mere om Travelli på https://travelliapp.com/

Læs pressemeddelelsen 

Om NOVI NewTech legatet:

Alle studieretninger på AAU kan ansøge om legatet som uddeles igen på samme tid næste år (2020). Som studerende skal man fremsende en forretningsplan for en eksisterende virksomhed eller en ide til en virksomhed. Ca. 5 udvælges til at lave et pitch for dommerkomiteen. Herefter findes vinderen. 

Læs mere om legatet

 

 

 

 

 

Tilbage til oversigten

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: